Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěl by jsem se zeptat jakou baterii mam koupit do feliciie protože se mi dost často tato stará vybíjí a mam starline 45 ah tak by jsem chtěl koupit nejakou kolem 60 AH. vždy budto v mrazech ráno nenatočím a nebo auto normálně používám třeba 14 dní po nabití baterie všechno v poho a pak jednoho dne z ničeho nic nenastartuju i když jsem s tim večer jel tak ráno nenahodím..
a další vec chtěl by jsem se zeptat jestli nekdo nemáte zkušenosti s el.šroubovákem na kola tady z autokelly: autokelly.cz/...=
nebo nějakým jiným podobným šroubvákem? nikde nemohu vyčíst jestli to kola utahne dobře nebo byhc musel ještě pro jistotu přeject normoš klíčem a nikde nevyčtu ani to jestli se s tim daji šrouby i utahovat.. děkuji za odpoved.
Standartně do Feldy patří 55Ah a já mám ve Favoritu 69Ah, takže vybírej dle velikosti toho držáku (patky).
Klidový odběr by se ti neměl vyšplhat nad 30 mA (měřil jsi to)? Jinak stará baterka, která se špatně nabíjí, nebo je jen stará pár let nebo nekvalitní se samovybíjí normálně i při 0 mApérovém odběru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.