Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GE money auto

Od: pavlik* odpovědí: 3 změna:
Zuřím až vidím černě. Vážení, kdo máte neblahé zkušenosti s GE money bank, napište krátce, hodlám to seskupit na jednu stránku pro všechny v této zemi, protože zvůle tohoto ústavu je neskutečná. :P*bzum*:P nechci být vulgární, tak raději smajlík. Jestliže půjćka tak kdokoliv jen ne GE, jestliže leasing jen ne GE. HNUS

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Konečně,to samé mám i já.Je to banka kde okrádání nás malých klientů je normální.Ty jejich ceny za vedení ůčtů to je hrůza.Mám tam půj.30 000kč a ne ne ji splatit.Porad jsem na tom stejně i když platím včas.A ty jejich úvěr.karty-HNUS-i když nevybírám tak ty KURVY-chtějí za vedení účtu 270kč ročně i když je tam plná částka.Chtěl jsem hypotéku a bylo sděleno že ji dostanu,ale měsíčně za 3500kč.Zkusil jsem Hypo.banku a splátky mám 3200a na 15 let u nich na 15 let by to bylo 3800kč.To je rozdíl.Dodnes my od GE chodí nabídka na půjč.že ji mám vyřízenou za 15min.když jsem to zkusil tak suše jsem byl odmítnut a to jsem žádal pouze 30.000kč.Až to zprovozníš tak pošly info na e mail juankarlos@atlas./... ti

andy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ge money Bank?katastrofa,hruza :( taky jenom smajlici! Meli jsme pujcku a ne a ne se ji zbavit :( :P A kdyz jsme zadali o zrusemi uctu a vseho tak jsme stejne museli podepsat novou smlouvu,kterou nasledne zrusili.Potrebovali nove cislo OP a ŘP - nevime k čemu,hm! Dejte si pozor na ČÁSLAV - 286 01! už nikdy,uroky vysoke,neprehledny vypis,kteremu nerozumneji ani v bance!Preji ocelove nervy*bzum*
melown
V říjnu 2005 jsem si od Ge Money auto koupil na splátky starší auto v hdonotě 75.000 Kč.Ihned jsem složil akontaci 10.000 Kč.Přímo v autobazaru jsem se ptal na úrok a bylo mi sděleno 12,6% ročně.Jaké bylo mé překvapení,když mi přišel domů dopis s blahopřáním k novému vozu a úrokem 36,9% ročně!Takže mám auto v hodnotě 70 tisíc,složil jsem 10 tisíc akontaci a Ge money dlužím i s úroky 68.000 Kč.
V únoru 2006 jsem se zpozdil se splátkou o 3 týdny,protože jsem byl v nemocnici a co se neděje...
Auto mi bylo vymáhací firmou zabaveno a u Ge money mám dluh 130.000 (dlužná částka úroky ušlý zisk pokuty a penále) a u vymahačů 50.000.Takže mám hovno a ne auto a dlužím skoro 200.000 těm americkým kurvám a vymahačům za jejich namáhavou práci (krádež mého vozu).
VŠECHNY VARUJU! KDYŽ KUPUJETE OJETINU A NEMÁTE NA TO,JI ZAPLATIT V HOTOVOSTI,VEZMĚTE SI HOTOVOSTNÍ ÚVĚR (NE ALE U GE! ) A VYHNĚTE SE SPLÁCENÍ GE MONEY.DLUHU VŮČI TĚM SVINÍM SE NEJDE ZBAVIT.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]