Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ústí nad labem, Radar

Od: hanyyys odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

už asi 4x mě vyblejskl radar v ústí nad labem při vjezdu z lovosic. Je to hned po zatáčce najednou značky ústí nad labem. Brzdím a vycvakne mi to třeba při 52km/h. Všiml jsem si že to tam blejská skoro každý auto. Chtěl jsem se zeptat jestli maj čas na úřadě vyřizovat pokuty kdy se přesáhne pod 10km/h. Protože je to nezastavěná oblast a navíc je to fakt po zatáčce, takže značky nejdou vidět.

díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

thomas100*
hodnocení

0x

Jestli mají čas se musíš zeptat přímo na úřadě..., ale kdyby chtěli čas si najdou vždy. A jeslti tě spíš zajimá, jestli dostaneš pokutu, tak si myslím, že ne. A že nejdou vidět značky? I kdyby opravdu vidět nešly, tak když tě to tam vyblejsklo poprvé, tak si to už snad zapamatuješ a příště si dáš pozor, protože víš, co tam můžeš čekat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]