Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena nových brzd felicia

Od: rapid® odpovědí: 6 změna:

dobrý den rád by jsem si dal udělat nové brzdy (kotouče,destičky,a nevim jestl iby byly nutné i třmeny vymenit.) na obě kola dopředu, kolik by mě to tak vyšlo? navíc k tomu ještě geometrii nechat udělat, nejak mi brnká volant a při brždení neco bouchá jakoby bubnuje takový klepot.. tak bych si to na zimu chtěl udělat nevite kolik by mě to asi tak vyšlo? nemusí být nutne origoš díly s autem plánujem cca 30 - 40 tisíc najet.. ale jsem zastáncem toho že brzdy musí být v pořádky i kdybych mel patou dřít o osfalt :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radovan
hodnocení

0x

Komplet brzdy+ veškere čepy+ tlumiče. cca 11000kč i s prací pokud chcete investovat at vam to vydrží dele než pul roku tak nekupujte made in china. Běžte na škodadíly.cz a budete překvapen co tam vše najdete

hodnocení

0x

Viz Odkazy : 1.kotouče na 16-55kw autokelly.cz/...

2.desky tatáž motorizace autokelly.cz/...

Ps nevím jakou máš motorizaci-předpokládám že nejvýkonnější (tj1,6 ) má nejúčinnějš,ale i dle odkaz si můžeš vyhledat třeba na dehty nebo na jakékoliv jiné auto.

hodnocení

0x

Mně dělali nedávno komplet nové brzdy (2xkotoučové, 2x čelisťové) na Forda + lanovody k ruční brzdě, všechno za 16.000.

doplněno 05.10.12 17:44:

omlouvám se, teď jsem si uvědomila, že v tom byl i výfuk za 6.000 - takže opravuju, komplet brzdy 10.000

omuceh
hodnocení

0x

@diesel Dávno už neplatí, že servisy a různé skupiny mají lepší ceny, než může mít normální smrtelník, který chvilku hledá na netu.Hodně zboží jsem jde za dobré ceny přes Polsko. Sám mám u Kelly a u Elitu cca 35% dolu. A i přes tyto slevy jsou tyto velkoobchody většinou dražší, než bych sehnal jinde v maloobchodě.

To -Škudky neznám ,takže ani jsem nekoukal na jiné motorizace takže díky Vám to budu vědět. Jinak já osobně bych se na toto neptal proto,že ,vždy si najdu orientačně u kelly a třeba E-Cat ceny (proju taky aukro) a pak zjištuji u místních prodejců a ještě u dvorního dodavatele nd pro členy Xclubu.Jen jsem se snažil o nápovědu kolik to může stát bez poráce pkd by dělal sám a neměl možnost různých slev jako členové některých auto clubů nebo automechanici atd.

doplněno 05.10.12 19:34:

PS -ale docela mne ty ceny co stojí v kellyšové překvapili,myslel jsem o větší ceně!

hodnocení

0x

na brzdy bych počítal cca 4-5 tis.. budete mit vybité i uložení a čepy pokud třepe volant. pak zaleži co vše chcete měnit,,, taky zaleží kolik do toho chcete vrazit.. dale zaleží kde si ty díly seženete.. každopadně do autokelly bych nešel pokud tam nemate slevy.. na poláky to je dost drahé.. dále zaleží kdo vám to bude měnit..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]