Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepoužívaný motor - olej nebo bez?

Od: mikikik odpovědí: 2 změna:

zdravim mam motor který budu menit az na jare, nemám v nem olej, mám do něj normalne nalit olej nebo nechat do jara bez oleje dik

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Aspoň trochu oleje tam nalej (i na písty zhora) a motorem zatoč - suchej ti zreziví...

hodnocení

0x

Já bych nalil,nějak protočil a eventuálně ještě do každého válce konkor.Ale zase na druhou stranu-všelijak porůznu jsem skladoval motor typ 150J z béxa (Moc oilu v něm nebylo) asi tak dva tři roky na stavbě u boudy pod igelitem přikrytý,pak další rok totéž ale na jiné stavbe a nakonec asi další dva či tři riky v panelákovém sklepu,jo a jednu zimu vymontěný z auta vedle auta a předtím nevím jak dlouho byl v autě než jsem tem motor koupil.V zimě při rozborce dva válce bylyOK a další dva tuším s šli s mírným násilím. Další -před panelákem mi stálo dvě zimy Ritmo (kapaliny mimo benálu v něm) a po těch dvou rocích bez problému po doplnění o AKB a benálu chytl.No bez problému moc ne ale po asi 10´přemlouvání chytl a pak následoval jeho jízda na rozborku (17km-nejprve moc nejel ale postupně se rozjel!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]