Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil sem Jawu 639 a mám podezření, že složení šroubu v předním kole je neuplné. Už je to dlouho co sem měl Jawu a nepamatuji si přesně. Samozřejmě je tam šroub prostrčený skrz vidlici - střed kola - pak zase vidlice - segrovka - matka. Ze strany hlavy šroubu je ještě imbus, kterým se stáhne spodek vidlice. Teď ten problém, i po dostatečném utažení všeho má vidlice stále pohyb směrem ke středu kola. Domnívám se, a pokud si správně pamatuji, tak mezi vidlicí a středem kola má být taková vymezovací trubička a hlava hlavního šroubu má celá koukat z vidlice...? Ještě nevím, jestli pod hlavou šroubu má být ještě podložka, čili ani ta hlava nemůže do té vidlice zalézt, tak jako to mám já. Je to dotaz opravdu pouze pro lidi, kteří mají takovou motorku doma. Pokud by mi někdo dokázal odpovědět, popř. poslat na mail fotku, ale to už bych si vymýšlel Díky
Měl jsem 634 ale to už je 20let zpět. Pokud to nějak pomůže jawagallery.net/...
doplněno 04.10.12 21:15:Není zač rád jsem pomohl
DĚKUJI ZA HODNOCENÍ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.