Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informace o Mio C720Q

Od: davidhavel* odpovědí: 3 změna:
Při vybírání si svého GPS přístroječku mi padla do oka nejvíce Mio C720Q, která obsahuje i turistické mapy. Vzhledem k tomu, že bych rád občas podnikl i nějaký ten odlov cash, zdá se to jako perfektní řešení pro cestování i zábavu. Bohužel často nacházím na webech hlášku "produkt se již neprodává" a ani na stránkách mio.cz o ní není zmínky... je něco s touto navigací špatně? Né, že by se nedala sehnat, ale abych nekoupil "zajíce v pytli" na což mám štěstí... Dále by mě zajímalo kolika kanálový má přijímač, zda je dostačující kapacita baterie 1300 mAh a jak je to s podsvícením displeje (denní noční režim). Vůbec bych rád prozkoumal celé technické parametry...Obecnější dotaz bych měl taky jeden: vlastním telefon SE T280i s BlueTooth a navigaci si chci brát i na motorku. Jde mi o to, zda se dá navigace s BlueTooth propojit s mobilem tak, abych slyšel navigování ve sluchátku připojeném k telefonu?Děkuji za odpovědi předem a samozřejmě je hodnotím, David

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

2x

Ahoj, nevím, jestli jsi narazil na tyhle stránky, ale můžeš si je pročíst. - aaronmobil.cz/...

S tím navigováním do sluchátek to nevidím moc dobře, jak čtu, tuhle GPS lze použít jen jako bluetooth handsfree telefonu, tj. že Ti mluví ta čtečka a ty na ní můžeš i odpovídat, to se přenese do telefonu.

A kapacita baterky je podle mě více než dostačující.

doplněno 10.01.09 20:38:

Mám tady ještě něco, půjde to i bez telefonu, pokud teda na něm nějak netrváš - forum.mio4u.cz/...

Dole se můžeš překliknout i na druhou stránku, kde asi najdeš i lepší odpověď na tvůj dotaz.

doplněno 10.01.09 20:43:

A ještě jedno doplnění. Tady najdeš nějaké obchody, kde koupíš tuhle navigaci i nějaké příslušenství - srovnanicen.cz/...

Jo a pokud bys to kupoval z nějakého PC obchodu, dej mi vědět, rozdělili by jsme se zase o poštovné.

vojtahavel*

sakra, né čtečka, ale GPSka *hi*

davidhavel*
hodnocení

Díky bráško! Ten prví odkaz jsem četl - článek na odkazované stránce, skr propojení blue-telefon se obávám, že je to tak, jak píšeš, tudíž blue pro mne není důležité... na telefonu samozřejmě netrvám, jen jsem myslel, že by to bylo nejjednoduší, mít mobil v náprsní kapse bundy, sluchátka z mobilu do helmy a né tahat sluchátko až z navigace (z tankvaku). I další odkazy jsem našel již před Tebou (mio4u.cz) a pročetl. Až budu něco objednávat, určitě se ozvu, za tip na obchod díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]