Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis motocyklu co vše potřebuju

Od: jyri* odpovědí: 4 změna:

zdar lidi v pondělí si jdu přepsat motocykl 125ccm na sebe jde semnou i strejda(vlastník vozu) potřeboval bych se zeptat jelikož sem si dělal řidičák před 14 dněma a ještě mi na úřad nepřišel tak sem se chtěl jen zeptat zda se to může přepsat na mě i když ještě nemám řidičák díky předem za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že ano - majitel dopravního prostředku nemusí mít řidičák vůbec...

doplněno 04.10.12 18:16:

Tak jsem z toho tumpachový... Původní dotaz jsem pochopil, jestli na tebe lze moto přepsat, když nemáš ŘP... A odpověděl jsem, že ano... *smich*

Na to ty píšeš, že "si budeš muset počkat"...

No - jestli to myslíš jako ´počkat si na úřadě na přepis´, tak to určitě...

*zed**haha**uf*

jyri*
hodnocení

ahá takže si budu muset tedy asi počkat děkuji teda

artrosis
hodnocení

0x

No co já vím, tak k přepisu by ti měla stačit jenom občanka, peníze na poplatek, možná kupní smlouvu(ale tohle je v rodině) a musíš předložit doklad o povinným ručení a někdy chtěj i papír z STK o evidenci vozidla v registru vozidel (nebo jak se tý blbině říká, jde jen o to, že ti zkontrolujou čísla na vozidle s papírama,aby to nebylo kradený). A přepis vozidla z majitele na majitele je dílem okamžiku...aspoň u mě to tak bylo, když jsem přihlašoval auto. ale u notorky to bude určitě podobný...a řidičák k tomu vůbec nepotřebuješ.

10anders*
hodnocení

0x

Ty můžeš tu motorku vlastnit bez ŘP, ale nesmíš na ní jezdit! To si pamatuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]