Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dotaz ohledně eko poplatku. Koupila jsem felicii, splnující eko 2. Poslední přepis vozidla byl proveden v roce 2010. V TP je změna 6.8.2010,je tam jiné jméno a bydliště majítele,v poznámce je však napsaná jen změna bydliště k tomuto datu. Budu platit eko poplatek, když byl zaveden v roce 2009 a poslední změna byla v roce 2010?
A ještě dotaz ohledně přepisu vozidla.S původním majítelem jsem se bavila, jestli potřebuju nějakou plnou moc při přepisu auta na úřadě.Řekl,že auto už je hlášené ,že se bude přepisovat a že proto už nic nepotřebuju.Teď jsem ale četla,že to musí být zapsáno v ve velkémTP,ve kterém nic takového napsáno není.
1. ) ekopolatek budete platit, proto žádejte od prodejce slevu
2.) každý registrovaný majirel-provozovatel auta je povinen do 10 dnů od prodeje auta nahlásit změnu na příslušném úřadu, nového majitele nechá přitom vytisknout do merzikolopnky TP...pořádně se podívejte do uvedeného dokladu , je tam odpověĎ na věechny vaše otázky
3.) plná moc slouží jako doklad, na jejímž základ lze jednat jménem zmocnitele...pokud chcete provádět úkony jeho jménem, potřebujete plnou moc...poklud jednáta SAMA ZA SEBE, plnou moc nepotřebujete
Dobrý den. Když se podíváte na zadní stranu velkého TP, tak tam musí být dole v poznámkách napsáno něco ve znění "dne xy.xy.2010 byl vybrán ekopoplatek na ekolikvidaci autovraků." Pokud tam toto je, platit ekopoplatek nebudete Vy, protože již byl zaplacen. Pokud to tam není, platit ho budete.
doplněno 04.10.12 20:43: Diesel: Díky!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.