Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je tu někdo ze Šterberka? Potřeboval bych zjistit, zdali má pan Chládek ještě funkční provozovnu na Masarykově 17, ve Šterberku, už dva měsíce jej uháním s reklamací motorky a on se chová jako leklá ryba. Máte někdo podobný problém s tímto člověkem?
Děkuji za reakce.
Dobrý večer!Pan Chládek zřejmě zkrachoval má trvalé bydliště na obecním úřadě pokuty neplatí poštu si nevyzvedává a hlavně lže podvádí neprovádí opravy ani záruční.Sprostě nadává zákazníkům když už jim vezme náhodou telefon a žádají po něm opravu.Já dopadla s motorkou úplně stejně tři!měsíce mi sliboval přijedu odvezu opravím až na České obchodní inspekci jsem zjistila že je bezdomovec a že mi celou dobu jen lhal.Lidi bacha opakuji je to už jen podvodník opravu vám neudělá.Kdyby někdo věděl jak to vyřešit budu ráda.Inspekce mi doporučila podat na něho žalobu přidá se někdo ke mně?Myslím si že nás je mnohem více.Lidi pište ozvěte se!Díky!
Jenže on si normálně založil e-shop, funguje mu, asi, a nabízí tam ty svoje vymakné věcičky :D, na které není záruka... E-Shop se tváří seriózně, ale když dojde na telefonát, či mail prodejci, tak nic... Jinak prodává na Bazoši a na aukru, úplně normálně.
Takže je bezdomovec? Tady aspoň vidím, jak na každého, kdo něco špatně dělá dochází. Taky platí jedna stará osvědčená věc Slušně řešeno: Pro každé "prasátko" se vaří voda.
Také jsem na něj podal stížmost na ČOI a ještě plánuju podat stížnost na živnostenský úřad, ať se pod kotlem ještě více zatopí.
Přemýšlel jsem o žalobě, ale mé myšlenkové pochody došly k tomu, zdali to má cenu?
Když mu soud dá pokutu, a že má nám všem doplatit za super motorky plné ceny nazpět, zaplatit právníky, soudní řízení, výlohy, atd. Z čeho to dá když je bez domova a beztak bez peněz? Půjde bručet :D.
Když se ještě někdo najde jdu do žaloby!
No a o tom to je!jak je možné když i Čoi chce na něho podat žalobu(pokud už to neudělala) jak je možné že stále prodává a podniká?já jsem od něho také koupila skútra ten se mi zadřel Nevím jak jinak se domoci spravedlnosti.od poloviny července mi slibuje přijet dostala jsem od něho desítky slibů že přijede dodnes!nepřijel nadává mi běžně do blbců pitomců na hlavu padlá a poslední telefonát od něho začal "ty krávo zkurvená"a to jsem to hned ukončila jinak by jistě těch nadávek bylo mnohem více.Opravy neprovádí to je jasné.Též jsem si ztěžovala i na živnostenském úřadě ale jak je vidět nikam to nevedlo podniká a podvádí si vesele dál.Když nás bude více i ta žaloba bude mít smysl.
Mě to slibuje od konce července :D, zadřel se na mé narozeniny! Takže jsme na ton skoro stejně. No, tak to je vrchol, ta vulgárnost ke mě vůlgární nebyl,. Jak se vám to chová, když je to přidřelé? Mě to dělá to, že to nejde nastartova ručně ani nožně, startování se protáčí. Pak je ještě jedna možnost a to, najít si jej...
Jinak Chládek byl u mě 16. 7. 2012 udělat kontrolu stavu, a bylo bše oukej, nu a za necelý týden se to pokazilo :D, takže taky dobrý a vzal si za to 2000 Kč :D...
Do 14 dní by mi měli odpovědět z čoiky, co a jak, protože jsem oficiálně podal stížnost, tak se uvidí. Když najdem ještě někoho na žalobu, jdu do toho s Vámi. Šla byste do žaloby?
Také začínám zjhišťovat, že poctivý člověk to nemá lehké, v tomto systému, státě...
Ještě jsem chtěl dodat urážky typu že se jedná o čínské šmejdy je pouhý pokus o urážení a poškození prodejců a dovozců skútrů. Samozřejme jsou ty stroje z Číny ale úplně stejně jako ty ostatní tř z Itálie, Francie či německa, oni i Japonci si to z části nechávají dělat v číne ale ty ostatní jedou opravdu čína,taivan,korea? což mluví samo za sebe naše mají také v papírech Jonway Italia? Vemte si jiné velké značky přivezou to z číny rozdělají přebalí do bedny "made in france" a hned je skútr dražší o desítky tisíc? a lidé mají zavádějíci info o výrobci a mají nasazené falešné brýle. Stačí si jen zaregistrovat značku a nechat vyrábět v číně, pak už jen stačí vyndat z bedny složit nebo dát do nové bedny dané země a dle platných zákonů EU je to hned výrobek země kde je takto upraven
a zákazník má hned super stroj třeba z Francie většinou si to aspon najivně myslí a pak když jde třeba o případnou opravu tak u fer servisu dostanou nabídku zda chtějí "orig díl" nebo čínskou náhražku rozdíl tam samozřejmě je a to ten že na jednom je logo nejmenované světové značky a na druhém ne, až na to že to logo tam vyrazí právě čínská firma při výrobě na žádost objednatele
a rozdíl je pak ve stovkách a tisících...? tak se dnes dělají peníze
Já se pouze snažím právě těmto firmám konkurovat stal jsem se i přímím dovozcem firmy abych obešel ty darmožrouty kteří parazitují na nás prodejcích a zajištovat servis po celé čr což se doposavad dařilo úspěšně až moc a proto jsem se stal trnem v oku konkurenci s drahými skútry protože je sam dovážím prodávám a servisuji vše pod záštitou jedné firmy? proto jsem se stal objetí podvodu a jistě i vykradení obchodu bylo na objednávku. Máme nejnižší ceny skútrů nejsilnější motory a záruku tři roky. Dokonce jedna konkurenční firma prodává skútry pod mým jménem a jsou ještě tak drzí že ke kontaktnímu emailu stahli fotku z mého emailu, pak se stalo to že mně zákazník psal že chce další skútr objednal přivezli jsme a zjistily jsme na místě že koupil skútr u konkurence pod našim jménem ale razitko na faktuře bylo jiné? daný skútr jsme v nabídce také měli. před měsícem od nás koupil další třetí skútr silnější 125cm3 a je spokojen se všemi tři skútry byt ten první není od nás. K tomuto chci dodat že nejsme žádní podvodníci dovážíme a prodáváme stále a jsme nejlevnější a staráme se o zákazníky, náš problém je byl konkurenční boj a poškozování od konkurenčních firem. několikrát se jelo i zbytečně protože konkurence objednala skútr přes email vše bylo standartně až na to že na udané adrese nikdo neobjednával nebo daného jména ani nežil opět šetřeno policií a takto bych mohl pokračovat dál a dál. Právě tím že se snažíme pro zákazníka dělat super služby a hlavně na úrovni nás sráží, čím více prezentujeme služby a nízké ceny tím více nás konkurence napadá a snaží ničit. Velkým podvodem na nás nás zbrzdily ale spolupracujeme s firmama které mají vysokou úroven a stabilitu a po boku těchto firem jsme se udrželi a zlepšujeme služby opět servisujeme rozšiřujeme nabídku o další zboží a služby např. financování zboží formou půjček nebo úvěrů s níším úrokem než cetelem, home credit nebo essox a jiné další výhody.
Navíc pod zkratkou " jwch" jako pisatelka je opět pouze osoba která mne chce poškodit nemá skútr namá od nás žádné zboží? je to jen pouze bývalá žena která se mně snaží pouze ničit a škodit mě. Je ubohá tím že naš osobní problém řeší tímto způsobem přes zákazníky, přitom by naopak měla být nápomocna nebo nedělat úmyslně zle aby ji člověk mohl podporovat ve výchově našich dětí. místo toho se snaží mne ničit a poškozovat. Každý kdo má bývalou ženu ví očem píši
Pro pana Hoummy
Opravdu to poctivý člověk nemá u nás v čr lehké a především v podnikání. Čím více se snažíte být konkurence schopný tím více na vás šlape konkurence a začnou vás vydírat vyhrožovat, když pokračujete dále tak na vás začnou házet špínu poškozovat vás, i třeba tímto způsobem ne každy kdo píše sem nebo na jiný portál o skútrech má od nás skútr jedná se pouze o člověka který nás chce poškozovat a tím nám zamezovat v prodeji a využívá této anonymní možnosti nás poškodit a je to beztrestné, a hlavně se tomu neubráníte. Je to prostě špína kterou obyčejný zákazník nevidí. To to chování vyhrožování a poškozování nas dostalo do těžké situace kdy jsme nebyli schopni jezdit na servis. Hodně se stávalo že nás objednali třeba 200-400km na servis a nikdo tam nebyl, nebo na koupi skútru a nikdo tam nebydlel a pod. a to vás hodně unaví a poškodí jak psychicky tak finančně a pak ještě vydírání k tomu a jste bud na mašli nebo do blázince a to není vůbec jednoduché. A pak se z druhé strany do vás pustí pár zákazníků kteří mají nějaký problém (je vás opravdu mizivé procentoze všech prodaných cca deset), každý možný problém u těchto skútrů je technicky oprava na jeden den max (kromě čekání třeba na díl samozřejmě) ale jste po celé čr což nás tojí jen cesta k někomu z vás okolo 4000,- min. mechanik když jede celý den 1000,- náhradní díl třeba válec zadřený dle kvalit. cca 800,- -1500,-, výměna válce cca 4hod mechanik 500,- celkem tedy cca 7000,- co by stála oprava když pojedem pro jeden skútr jedním směrem. Při prodeji na skútru vyděláte cca od 1500 - 5000,- dle skútru, proto se snážíme vždy plánovat cestu tak aby se jelo s rozvozem na více míst a neprodělávalo se ono totiž čím více chcete dát nebo zlevnit zákazníkům tím více vás to stojí a posléze při problému vás ten stejný zákazník kterému jste dali slevu či jiné výhody tlačí do kouta a ohání se zákonem, a zdruhé strany je konkurence která vás vydírá a vyhrožuje že jste levní a pak si na tomto či podobném portale začne stěžovat jako zákazník a snažit se vám tímto způsobem snížit prodej a poštvat proti vám zákazníky nebo odehnat nové. A toto vás ničí a žene ke krachu a je těžké se tomu bránit. Jsem rád že mohu pro zákazníka udělat vše a ukázat že není třeba být drahý a prodávat dobré skútry a přece levné, dělat dobrý servis až do domu a pod. Má to úspěch a štve to konkurenci, ted je vše opět znovu fungující. A na skútrech máme nejsilnější motory v 50cm3.
To to píši jen na vyrozuměnou že ne každý si uvědomí že i toto je možné takto ničit konkurenci a poškozovat ji, jako třeba i bývalá žena která si tímto dělá dobře že mně může škodit a pod.
Nedá mi to, než to, že musím reagovat...Vašíku...nevím o tom, že bych tě tady někde očerňovala...jen napsala pravdu, že nejsi bezdomovec a jsi podvodník...Víš, ono ty krásné řeči okolo jsou zbytečné...tak si mě neber do úst...toto je jen jeden z mála portálu,kde se o tobě píše negativně ...holt zkušenosti s tebou jsou k nezaplacení. Tímto moje debata tady s tebou o tobě skončila...pokud si mě budeš brát ještě někde do úst...můžu to udělat také...a věř mi zdroje mám...
pane Chládku,místo toho, aby jste se k obchodování ( ke kterému patří i seriozní vyřizování reklamací! ) postavil čelem a jako chlap, tak si tady děláte ještě reklamu! Jste podvodník,který bydlí na obecním úřadě, nevyzvedává poštu, nereaguje na výzvy a ještě se tváří, že vám někdo škodí!
vyzývám všechny poškozené ke společnému postupu při podání hromadné žaloby! s tím související informování patřičných úřadů - ČOI,Živnostenský úřad apod. Jak může takovýto "OBCHODNÍK" dál fungovat a přivádět další klienty do finanční ztráty - to nechápu
přeji vám pěkný den
Koukám jak se tu bavíte a věřte že mne to tedy mrzí, že zhruba ze dvou tisíc zákazníků se tu tři takto baví? Opravdu mne to mrzí že takto jednáte protože vy píšeta že to máte zadřené a pak jinde píšete že vám to pouze nestartuje elektricky? (tak tu asi jen lžete aby jste podpořil dojem že jsem podvodník?). dále pisatelka janazelvička je taková nervozní dáma které pořád něco vadí i když to nebylo předmětem závad? Třeba i to že skútr má spotřebu 3,5l namísto 2,5l na 100km je to způsobeno samozřejmě váhou udávaná spotřeba je dle tabulek při testování to je stejné jako u vozidel a dana spotřeba je uváděna do váhy 70kg zmíněná dáma má cca 120kg což je skoro dvakrát tolik? a jinak tady v debatě také lže a tím mě poškozuje protože když jsem chtěl její skútr odvézt na opravu k nám tak odmítla že nám skútr nedá že to máme opravyt u ní na místě, což bohužel nebylo možné tak jsme to tedy nemohli opravit, a když se jí blížil konec záruční doby tak bez ohlášení poslala skútr firmou toptrans na naše náklady a ještě na jinou adresu, skútr tím nebyl ani přivezen a byl poslán zpět a paní neustále se snaží nás poškozovat! přitom vůči nám nemá žádná práva a my vůči ní žádné povinnosti protože skútr již nemá záruku?! a je to pouze její vinou pokud by nám ho dala na opravu byl by opraven a ještě jsem jí slíbil prodlouženou záruku což odmítla, a tímto jejím jednáním mě dále poškozuje neoprávněně a říkal jsem jí že prostřednictvím mého právníka na ni podám žalobu pro pomluvu a poškozování?.
Co k tomu dodat je mně upřímě líto těchto problémů když jsou, ale věřte že v množství prodaných skútrů což je minimum reklamací a ty co jsou a nemohl jsem je dát zatím dopořádku je mně opravdu líto a napravíme je v nejbližším možnem termínu. Jinak skútry ventus jsou výborné stroje, mají nejsilnější motory ve své třídě a výborné zpracování plné zázemí náhradních dílů. za dobu prodeje skútrů se nikdy zatím nezadřel skútr Ventus, pouze již zkrachovalé firmy Kingway jich pár bylo. jinak na skútry ventus při jejich kvalitním zpracování a výborných motorů dáváme záruku na tři roky? což mluví samo za sebe. tímto se omlouvám všem neumyslně poškozeným a jako omluvu všem kteří čekají na opravu dostanou prodlouženou záruku o dobu čekání. (čekání je způsobeno podvodem na naši firmu které nás výrazně zasáhlo a ovlivnilo naše působení na trhu, dále náš obchod byl násilně vykraden a odcizeno veškeré zboží vč skútrů v šetření policie. To to vše způsobylo naši momentální neschopnost servisu přímo u zákazníku jak jinak zaručujem. V současné době již znovu obnovujeme servis Full top servis u zákazníků. Každý zákazník může žádat o servis na: servis@jwch-moto.cz objednávky budou ihned vyřizovány.
Na tom se, ale nic nemění, že máme nárok na 100% vrácení peněz podle občanského zákoníku, čekali jsme každý déle než 30 dní, prodejce nereagoval na oznámení, poštou nebyl k zastižení, jak je v zákoníku psané, tudíž máme nárok na vrácení. Česká obchodní inspekce byla u tohoto pána na třech adresách, které má uvedené, jako místo podnikání a nebyl zde k zastižení a po konzultaci s těmi, co na adrese sídlí, tam asi delší dobu už nebyl. Otázkou je, k čemu je záruka 3 roky, když si maximálně s fakturou mohu vytřít pr**l, záruku tento prodejce asi nerespektuje. Nebo se něco změnilo?
Napište na servis@jwch-moto.cz pokud máte problém přijede mechanik a problém vyřeší, záruka vám bude prodloužena na tři roky a dostanete dárek jako omluvu. Opravdu nejsme žádní podvodníci jsme táké objetí podvodného jednání jiných osob které nás dostalo do této situace, za kterou se samozřejmě omlouváme a dáme vše do pořádku.
Děláte si i tady z lidí jen legraci?Já vám svou poruchu nahlásila a o opravu požádala ještě hluboko v záruční době.Ale vy jste schválně skútra nevyzvedával protože jste čekal až mi záruka skončí a vy jste se mi mohl už jen vysmát.K čemu by mi byla prodloužená záruční doba když už teď neprovádíte opravy.Vždyť mechanika podle vašich slov nemáte!Tak kde je pravda?Mně jste do pořádku nedal nic a naschvál.A nejsem v tom sama to už teď vím!
Já jsem vám také sdělil že máme v té době interní problém a že nemůžeme vše zajistit ihned a že vám bude prodloužená záruční doba o dobu čekání na opravu. Vy jste vždy s urážkama a vyhrůžkama vše odmítala že skutr nám nedáte aby jsme ho odvezli na opravu?! že ho chcete opravit u vás několikrát jsem vám řekl že to není možné?! Vy jste si nedala poradit aby to bylo vyřízené zavčas a stále jen volala kdy přijedem vám to opravit psala desítky emailů jak nemáte muže a proto na vás kašlem a podobně.Nic z toho ale nebyla pravda, kdyby jste ho nechala odvés bylo vše vyřízené. A když vám končila záruka tak jste nikomu nic neřekla a tajně poslala skútr toptransem a ještě na jinou adresu a ještě na naše náklady. Když jsem nic neobjednával ani nebyl uvědomněn dopředu abychom se domluvily, třeba že dopravu k nám si hradíte a domů po opravě ho přivezeme s rozvozem na naše náklady. Vše je o domluvě ale pokud se sněkým nedá domluvit a pořád mu něco vadí i to co není předmětem záruk, např. opotřebování mech.částí, vybitá baterie, uklepaný uvolněný šroubek a části podléhající opotřebení(gumové části a pod.) není možné se vymlouvat že nemáte žádného manžela nebo jiného chlapa aby vám ty to drobné opravy-úpravy udělal a vyžadovala vždy mechanika aby k vám přijel 370 kilometrů dotáhnout šroubek nebo dolít olej či dobít baterii? to jsou věci které si každý zákazník provádí sám. Takové kroky dělá mechanik při servisních kilometrických prohlídkách v záruce a při vážnějších opravách. A pokud zákazník odmítne skútr vydat na odvoz pro opravu je to jeho rozhodnutí, ale nemůže pak čekat že dojde k opravě.
Všechno co jste tady napsal je jedna obrovská lež!Dal jste mi desítky slibů že si pro skútra přijedete byli jsme vždy domluvení že si skútra vyzvednete tak mi tady netvrďte že jsem vám skútra vydat nechtěla!To se vám něco plete.Navíc všechny mé závady byli dost vážné zadřená zadní brzda vypadávající náhon na tachometr neustále ucházející kola nestartuje za tepla nesvítí a úplně mrtvá palubka a tak bych mohla psát dál.Naposledy zadřený motor dostala jsem od vás 28!slibů za 6týdnů přijedu vyzvednu nikdy jste nedorazil!Proč?Já vás neurazila nikdy vy mockrát sprosté nadávky patří do vašeho slovníku běžně.Vaše sliby že přijedete i nadávky mám plný telefon i na meilu.Klidně mohu doložit.Jak jsem měla přijmout prodlouženou záruku když ani v té normální záruce opravy neprovádíte?Dopravu Toptransem jste mi poradil sám a už v té době jste se chechtal protože jste věděl že není kam ho poslat.Kamennou prodejnu nemáte sám máte trvalé bydliště na obecním úřadě a není jediná adresa kde vás zastihnout a kam vám to poslat.Jste jeden veliký podvodník!Já vám skútra poslala na vaší oficiální adresu kterou máte uvedenou v živnostenském listě ale žádná neplatí.Myslím si že zadřený motor je vážná závada jistě si vzpomenete že skútr mi stál celé týdny na parkovišti ve firmě odkud jste stále jen sliboval vyzvednu opravím.Tak tady nelžete že jsem vám ho vydat nechtěla.Jsou to jen vaše sprosté výmluvy.A o mém problému jste dobře věděl dopředu aby jste objednal potřebné díly.Mám to i v meilech.Ale vždy se vám záhadně rozbilo auto když jste ke mně měl dojet.Já si měnila šichty brala dovolenou proseděla a pročekala celé víkendy aby jste se mi jen vysmál!Z mé strany nepadla jediná urážka jen konstatování pravdy a to že jste podvodník a lhář o čemž se přesvědčuji tady denně znova a znova.U mně jste jen čekal až propadne záruka a mohl se mi vysmát!
Ještě budu ráda když mi ukážete ty vaše desítky meilů že nemám muže.Žádný!takový jsem vám nikdy!neposlala!O odvoz skútra jsem se snažila od poloviny července do skoro konce září ale vždy!jste nepřijel!Meily jsem vám posílala jen na vaše výzvy že chcete oficiální objednávku opravy kopie dokumentů atd.Pravda je že na zákazníky kašlete a jste na ně jen sprostý!Lidem zadržujete celé měsíce motorky ty ani neopravujete.
Nikdo na nikoho nekašle každý má nějaký problém, které nejde vždy ventilovat. Z další vždy jste se vymlouvala mě mechanikům i mé paní jak jste sama bez muže a proto na vás prdíme a podobné keci, vždy jsem vám říkal že to není pravda ale vy né pořád dokola říkala že ano a pod. v tu dobu byli vážné komplikace a nedalo se jinak což nás upřímě mrzelo ale nemohli jsme jinak. Nabízel jsem vám i že vám o dobu čekání prodloužíme záruku což jste s opovržením odmítla! a poslala mě někam. a pak když končila záruka tak jste honem udělala tajně to co udělala a bylo to k ničemu. Měla jste se domluvit že to provedem tak a tak a bylo by to v pořádku a ještě by jste měla delší záruku.
Melete tady samé nesmysli jen aby jste zamaskoval své chyby.Na zákazníky úplně kašlete opravy neprovádíte už hezkou řádku týdnů.Jen LŽETE A LŽETE!To vše jsou jen bláboly.Jak jsem si mohla stěžovat vaší paní když žádnou neznám?A vy je střídáte jak ponožky?Tak mi vysvětlete k čemu mi bude prodloužená záruka když i v té své zákonné záruce jsem se vás téměř tři měsíce nedočkala?Mám plný telefon sms s vašimi sliby přijedu zítra pozítří koncem týdne po neděli o víkend atd.To vy jste na mně udělal podvod už když jste mi říkal skútra mi pošlete jste věděl že není poslat ho kam.Já ho poslala na vaší oficiální adresu že jste bezdomovec mi otevřelo oči.O tomto podvodu ještě uslyšíte postarám se o to.Lidem zadržujete motorky celé měsíce jsem ráda že ten můj skútr se vám vyhnul.Obyčejný podvodník nic víc!
Dobrý večer!Tady to ventilovat nechci můžete mi prosím poslat vaší meilovou adresu?Moje je janazelvicka@seznam.cz.Ráda bych s Vámi něco probrala.Děkuji za pochopení.
nekupovat od něj nic, je to podvodník... naslibuje hory doly a pak stejně nic, skůtry se mu často kazí, musí je za něj opravovat konkurence za náklady zákazníků-samozdřejmě.
Já jsem právě u něj koupil skútr a ten se mi po 8mi měsících pokazil, ještě je v záruce a nechce přijet, 4x jsme se domlouvali na čas, hodinu, místo, kde si skútr přebere a nikdy Chládek nepřijel! Podal jsem na něj stížnost na úřad, tak se uvidí... Měl by dostat, co mu patří!
Moto si budu muset opravit na své náklady...
Z uvedené diskuse plyne že čínské skůtry jsou plečky které nic nevydrží, mám italské beverly z roku 2003 a jezdí jako hodiny, neřeším kraviny typu zadřených lanek ani páček, protože je to ITALSKÁ PERLA...pravidlený se rvis a jen jezdím...a sedí se mi na tom jako doma v křesle...
Kdo si chce koupit papírového skůtra z plechu měkkého jako alobal, s chromem co po prvním dešti zrezne, ten si koupí čínskou plečku...za cenu ojetého itala dostanete stroj, který je vyroben tak aby jste jen po několika letech vyhodili a pořídili si nový...
A pokud mi pan co skládá tyto plečky z dílů z krabice bude tvrdit, že piaggio vyrábí své perly v číně, doporučuji mu aby se opláchl vlažnou vodu...Každý kdo prodává tyto výrobky musí počítat s nespokojeností klientů...
Nikdo netvrdí že piaggio je vyráběno v číně? myslím pouze značky které v tomto oboru nemají takovou historii, vím co je v nabídkách vyrobců a prezentují to i tak když nabízejí. Pro koho co dělají ale nemá cenu to tu rozvádět, všichni a skoro všechno si tam nechávají vyrábět pod svou značkou. A myslet si můžete opak ale pravda je jiná...?
Pán zřejmě jede na drogách. Zajímavé co vše se dá vymyslet a nalhat lidem...Bohužel jsou lidé kteří skútrum nerozumí a pak koukají i po rádoby skútrech tohoto typu...nedejbože od tohoto prodejce a věří mu jeho lži. Nejsilnější motory 50 ccm? )) A proč ani jeden takový stroj nejezdí závody? No možná ani prodejce neví že se nějaké závody na skútrech jezdí,jinak by zaručeně tyto stroje vyhráli vše co jde ))
Lidi vzpamatujte se a kupujte už něco kvalitního...Auta si kupujete značkový,proč tedy ne skútry? I 10 let starý značkový skútr je kvalitnější a jede lépe než tenhle novej šunt z dálného východu.
Možná by neuškodilo si před koupí o skútrech něco přečíst a zjistit,dneska má přístup k internetu každý a skútr for a dalších stránek věnující se informacím a problematice ohledně skútrů je dneska hodně...
Možná by neuškodilo zveřejnit adresu tohoto pána kde se zdržuje,on by mu to někdo rád přijel vysvětlit,jak se s lidma jedná...
čínskou motorku jseme měl jen jednou, byla to slavný TMQC...po dešti rez na řidítkách, ten chrom stál za to..neustále se uvolňující šroubky k plastům,plasty nelícují, šroubek víka motoru utáhnete jen jednou a rupne závit...zadní světlo neustále problikávající, ten kontakt jsem musel pokaždé přihnout aby se dotýkal žárovky, nakonec jsem to řešil výměnou za světlo z české jawy, jen replikou ale fungovala stoprocentně...čínské směrovky jsme musel také vyměnit, pak se spálila žárovka předního světla, dal jsem tam německou a svítí dodnes, motorka jako nová při propérování vrzala, ucpaný palivový filtr jsme po rozebrání nemohl složit, je asi na jedno použití, protže pak už nedržel pohromadě, tak jsem jej nahradil po úpravě závitu filtrem z mustanga, neustále se uvolňoval řetěz, až spadl a zničil mi kryt řetězu z papírového plechu...nový stál majlant, tak jsme si vyrobil repliku z hliníkového 3mm..vyleštěný vypadá super...protože šlo o motor okopírovaný podle Hondy Monkey, první 2 tisíce km vydržel v pohodě, na první pohled vypadal bytelně, akorát člověk neví z jakého materiálu je to vyrobeno, když jsem šteloval ventily bál jsem se ty šroubky utáhnout...nakonec šla čína do světa. za žárovky, směrovky plech an krat řetězu a zadn ísvětlo jsem dal tolik, že bych za to koupil babetu 207...
Hodně záleží kdy jste kupoval tu čínu?
v dnešní době je čína úplně jinde než třeba před pěti lety?! a ten kdo si myslí že je to jinak tak je slepý hnup!
protože dnes pro celý svět vyrábí čína a ten kdo mele opak tak je vůl! Víte že Volvo vlastní a vyrábí čína? Saaba také a jiné a jinbé světové značky? člověk který tu píše vůbec neví co mele a lidi uvádí ve velký omyl. at ten pisatel koukne na své oblečení od ponožek slip až po triko s čepicí vše má z číny. Co je fakt šrouby dáváme české když to skládáme, z prevence. Jinak závody jsou to víme ,ale s vísměchem dodávám ty co jezdí nemají serii vše je upravený motor a variátor, ten co to psal je podle mě magor, protože když na skútr dám třeba motor z hondy či jiného silného stroje nemohu to srovnávat se skútrem o obsahu 50cm3 v ceně 13 000,- když jen úprava motoru a variátoru je v ceně cca 15 000,- dotoho pneu v ceně 2000,- lepší benzín cca 50-60,- litr a jiné úpravy. ten člověk neví co mele!
to je jako když srovnáváte seriovou Fabii za 250tisíc a fabii WRC za 18 milionů?! a takový člověk sere lidem do hlavy chytré řečiiiii! MAGOR Kdo che a má na to koupí hondu za 79tisíc kdo chce poměr kvalita cena koupí itala z číny za 25tis úplně stejného designu. a výkonu motoru jen oželí el.vstřikování které při výměně stojí majlant a má karburátor co nestojí nic pouze ho vyčistí nebo přetryskuje. každý ví do čeho chce investovat bud skútr v ceně ojetého auta nebo šetřit s levným skútrem pro účely jaké je určen rozhodně nikdo nekupuje skútr proto aby závodil! Jinak třeba můžu dovést nvou Kwinu v ceně 300tis. za půlku úúúplně novou s fabriky Suzuki hondu vše rok výroby 2009 - 2012 úplně nové za půlku?! ale každý chce to co chce kdyby nikdo nechtěl levný čínský skútr na ježdění do práce 5km nebo po vsi tak to nikdo nedováží?! POPTÁVKA URČUJE NABÍDKU extra pro chytráka. ten kdo to koupí pro tento účel nedá za skútra 70tisíc.
Nechci se plést do tohoto vlákna, prodejce je dle mého skromného pocitu hodně zvláštní. Jako zákazník bych se mu vyhnul velikým obloukem. Musím ale reagovat na vaše neustále opakované hlouposti. Na jedné stráně vychvalujete Babetty a na druhé straně plivete na vše čínské. Doufám, že si plivnete i na klávesnici ze které píšete, na svůj mobil a časem i na své auto. Já Číňany nemám moc rád, potřebovali bychom dalšího Maa a kulturní revoluci jinak jsme definitivně v prdce. Dělat a hlavně přemýšlet se zde lidem stále méně, takže nás válcují po všech frontách.
Motorky TMEC, tedy Betky prodávám několik let, neznám tedy prvni serie, dříve jsem prodával nezničitelná Gizma a teď cca 5 let prodávám i Betky. Musím konstatovat, že první rok jsem s nimi nějak oproti Gizmum nebyl nadšen, každým rokem se ale kvalita lepší a když si porovnám, že dobře vybavená Babetta těsně před krachem tunelované firmy stávala cca skoro 25 tisíc a byl to pološrot. Vím o čem píši, ve své prodejní síti jsem jich prodal 3500.
Poslední modekl Betky stojí cca 19 tisích, má krásná litá kola, držák motor se spotřebou 1,5 lt na 100 km. A po první garančce kdy se seřídí ventily potřebuje jen měnit oleje a napínat řetěz. Nevylučuji, že se problém nevyskytne, měl jsem jednu Betku 3x ve firmě než jsem našel chocholouška. Prakticky největší problém je s benzínem který díky biosložkám zanáší karburátor a hlavně volnoběžné trysky. naučil jsem zákazníky jezdit na premiové palivo a problém ubyl. Na motorce nic neodpadává a desítky mých zákazníků - rybáři, chataři, turisté.,.. atd. jsou naprosto spokojeni.
No a letos jsem navíc do svého sortimentu doplníl Kentoyu Twin Cup která teď v zimě stojí celých 15 tisíc a je ještě lépe vybavená než Betka a má i el. startér bez doplatků. Motory Monkey jsou prakticky nezničitelné. Znám pražského mesengera který s tímto motorem nejel cca 50 tisíc km. Slavná babetta byla po pár tisících zralá na generálku.
A pak zde čtu plácávání nechytrého člověka který na vše co není ojetý ital nebo mustang či babetta plive svá moudra.
Svého času jsem sem často přispíval, vždy jsem se snažil dle svého svědomí dobře radit. Musím ale konstatovat, že ve společnosti takových hlupáků jako jste vy a pár dalších mne to přestává bavit. U všeho žváníte svá moudra která jsou naprosto k ničemu. Pro mne jako člověka který je u motocyklu celý život a to profesionálně je společnost radilů jako jste vy, silně degradujicí.
No, zatím jsem to tu pročítal jen jako nezávislý pozorovatel, ale po tomto posledním příspěvku - člověče, jak se můžeš živit prodejem, vždyť ty v obchodě nemáš absolutně co dělat. S tvým výrazivem máš klečet s paličkou u dláždění, eventuelně stát u nějakého hlučného lisu na šrot nebo něco podobného. Nu řekl pouze svůj názor, tak nevím, proč jsi sprostej.
Jo je fakt že už kolikrát člověk musí trochu zařvat nebo být sprostý mrzí mě to, ale opravdu vás naštve když vás někdo takto napadá a mele že jste na drogách a přitom vůbec neví o čem mluví. to co říká-píše je prostě zavádějící a přitom lidi vědí co kupují a objednávají vždit to hledají. Každý říká chci to co nejlevnější na dva km do práce v létě nebo na chatu k rybníku. pokud chce někdo jezdit dálku nebo závody tak si samozřejmě koupí mnohem dražší skútr a tím i kvalitnější, ale ten kdo kupuje tyto skútry tak proto že nechce nebo nemá více peněz co za tento rozmar chce utratit. když píši nejsilnější motor ve své třídě? tím je myšleno serie která má 3,7kw a konkurenční stroje mají max 3,3kw vyjímečně jinak standart je 1,8- 2,2kw a jsou i mnohem dražší než naše skútry
Obávám se hochu, že jak Nu, tak Tuner vědí o této problematice mnohem víc, než ty kdy pochopíš. Pokud zákazníky balamutíš mírou kW, tak se nedivím, že prodáváš šrot, který nevydrží. Neslyšel jsi o točivém momentu, či různých silách při různých otáčkách? Jinak prodáváš to ty, takže ty za to přebíráš zodpovědnost a nikoho vcelku nezajímá kolik na tom máš. Zákazník je zákazník, ale to tobě evidentně nic neříká.
Všechno to jsou jen hloupý řeči!Lidi rozmyslete si dobře zda kupovat u tohoto člověka!Neví sám ani co prodává!Mně např.přesvědčoval že olej povinný do mého skútra po dobu záruky MOTUL má červenou barvu!Každý!kdo ho povinně používal tak jako já mi potvrdí že má barvu modrozelenou!tady je vidět jak je pán informovaný a ví co prodává.Dále chci varovat tohoto člověka zajímáte jen do doby než mu dáte své peníze a převezmete zboží.Pak se po něm slehne zem.NEVĚŘÍTE?Tak posuďte to sami-nemá kamennou prodejnu tudíž není kam zajít.Telefony zásadně nebere protože vždy ví že to znamená průšvih další potíže.Na sms neodpovídá na meily taktéž.Trvalé bydliště má na obecním úřadě tam ho také nenajdete.Ani úřady nejsou schopné ho nalézt poštu si nevyzvedává.Má bydlet u své milenky ale tam se nechává zapírat.Stačí toto pro vysvětlení?Prý je na něho podána už hezká řádka trestních oznámení to také o něčem svědčí že?Umí zákazníkům jen sprostě nadávat ale své povinnosti vůči nim vůbec!neplní.Bacha na to!
No mám tedy pocit, že jste také jakási divná. Hodnotit kvalitu a vlastnosti olejů dle jeho barvy mi přijde trochu mimo. Nemohla by jste uvést jeho přesné označení?
Nebo vám řekl jen, že tam máte dávat jen červený olej? Já tedy Motuly také prodávám, jen si jaksi neumím vybavit který je modrozelený.
A tahat do obchodního sporu milenky mi už tedy přijde hodně za hranou.
Divná?To protože jste nezažil celou tu záležitost s p.Chládkem jako já.Za 6týdnů mi dal 28slibů že přijede pro zadřeného skútra já si brala dovolenou měnila směny a on nikdy!nepřijel.Jen tak lži a jen lži.Vše schválně zdržoval aby mi propadla záruka.Dodnes mám skútra stejně rozbitého.On se mně takto elegantně zbavil.Chtěla bych vidět vás na mém místě jak by jste se tvářil a choval.Olej mi řekl červený a řídký přidat do benzínu abych se pokusila rozjet zadřený motor.U něho je povinný Motul Scooter Expert 2t Technosynthese abych neztratila záruku.A ten je modrozelený.Mám ho přímo od něho.Stačí pro vysvětlení?
stará zahořklá kterou nikdo nechce, tak se mstí komu může. chtěl bych potkat prodejce kteří vám prodali ty čtyři skůtry předemnou? asi nejaký můj nepřítel který mě vám doporučil ze škodolibosti a věděl proč asi měli stejný problém sváma. když nepřestanete předám vás opravdu svému právníkovi. K vám není co jiného dodat jo a ten olej jak konstatoval i kolega prodejce je Motul Scooter Expert
Hlavně že vy jste mladý co?Viděl jste mně jednou v životě jak můžete teda soudit?Vy jste pŕolhaný podvodník je na vás podáno hodně trestních oznámení také jedno přidám ať se nenudíte tady hloupým psaním.Já sprostě nenadávám a neurážím já píšu jen čistou pravdu kterou také v případě potřeby doložím.Materiálu mám dost!Nejdřív si ověřte než tady začnete plácat nesmysly měla jsem Kentoyu a ta jezdí dodnes.To o skútru od vás říct nemůžu věčně byl na romadě a šroubeček to tedy nebyl!Právníka si šetřete pro sebe budete ho moc potřebovat.
Jste fak pitomá a těmito texty jen lidem dokazujete jak jste úplně mimo! Olej který jsem vám doporučil nebylo dle barvy ale dle označení a názvu a je to Motul Scooter Expert a je červený, ten co vy říkáte je levnější náhražka od Stat oil a ten je modrozelený!.
Tím to jste tady lidem dala najevo jak jste labilní a mimo jak se mě snažíte pouze poškodit nedivím se že s váma nikdo nežije to by nikdo nevydržel. a vytahovat že bydlím na úřadě nebo u milenky?! jste ubohá a nevíte kde je slušnost!
Jasně jste mi řekl řídký červený tak nevím kdo je tady mimo!A ten olej jsem kupovala jen u vás jasný!Mám tu ještě láhev a tam je olej modrozelený mohu dokázat!A jestli mám tu náhražku tak tím jen dokazujete že jste opět jen podvodník opakuji!mám ho jen od vás!Abych nepřišla o záruku která mi stejně byla k ničemu.A vy víte kde je slušnost?Čím jsem si já zasloužila vaše chování ke mně?Když se mi skútr zadřel ihned jsem vám volala a poprosila vás o servis.Vy jste mi mimořádně telefon vzal jinak je vám nemožné se dovolat řekl jste mi že jezdíte sám a že přijedete po neděli já vám volala ve čtvrtek.A tím mi začaly trable s vámi.Po neděli jste řekl koncem týdne pak začátkem týdne a tak to pokračovalo dál celé týdny jen vaše sliby při každém mém telefonátu semtam i vaše osobní sliby ale ani jeden termín jste nedodržel!Proč?To dodnes netuším.Divíte se že mi došla trpělivost a začala jsem být na vás nepříjemná?Jak jsem mohla využít nějakého prodloužení záruky když ani v řádné záruce jste mi nepřijel pro skútra?vytahujete se tady že máte servis po celé republice tak proč ne pro mně?Co já slyšela slibů jedeme prahu koupil si pán u vás na Kladně skútra tak mu ho montujeme a při tom se stavíme u vás jedeme Kolín musím to zkombinovat abych nejel jen k vám ale to kombinujete dodnes.Proč?Ještě se divíte že jsem nepříjemná?Sáhněte sido svědomí tak to bylo.Není tady slůvko lži!Tak kdo je teď ubohý?To nechám na jiných!
Jinak zaujatý já nejsem, ale pokud nadává zákazník je to v pořádku(asi) když prodejce tak je vulgární a hulvát co nemá prodávat?
Znáš základní pravidla obchodníka? Prozradím ti je.
Pravidlo číslo jedna: ZÁKAZNÍK MÁ VŽDYCKY PRAVDU.
Pravidlo číslo dvě: NEMÁ-LI PRAVDU, PLATÍ PRAVIDLO ČÍSLO JEDNA.
O tom je obchod, proto tvrdím, že v něm nemáš co dělat a měl bys makat v kolbence u lisu. Ale to zjistíš záhy, protože při dnešní konkurenci k tobě přestanou chodit stejně rychle jako začali.
Pokud by věděli víc tak by byli objektivní a nenapadali mě. Já jim nic neudělal jen objektivně píši jak to je. a někdo s averzí na čínu ostatní uráží. A zákazník nemá vždy pravdu, ptá se na pravdu co a jak. Obchod je o ceně a fér jednání a já jim říkám narovinu co je co zač.
No dost pochybuju, že zákazníky upozorňuješ na to, že se ty tvý vehikly serou každých pár kilometrů a že je spravuješ, až když máš cestu kolem. To by toho asi moc nekoupili, žejo?
no já nemusím prodat 35 tisíc čínských motorek, abych pochopil že jsou vyráběny tak, aby byla cena na úrovni cca 17 tisíc...km
K posouzení kvality materiálu mi stačila jen ta jedna...mimochodem moje stará babeta 207 má plechy z plechu a šroubky ze železa,
Tak se držte své babety a nepleťe se do věci kterým nerozumíte. já jsemm prodával babety dalšího modelu, páč model 207 jsem již nestihl, byl to ale mnohem větší šrot než jsou číńané. Za více peněz s horším vybavením i větší spotřebou než betky.
Zdravím technickou oporu pro ty zaujaté neználky co jen nadávají na čínu a přitom používají skoro vše čínské.
Vím že některé mé vyjadřování je už poněkud neprofesionální ale někteří opravdu neznají hranice slušného chování, vždy jsem dělal a ted opět dělám pro zákazníky kompletní služby jako dříve a vše je v pořádku, jen těch pár zklamaných co neustále štvou proti mě i když jim nabízím vyrovnání formou záruky na další rok a mají další jiné výhody tak odmítají a přitom je to nic nestojí např. janazelvicka to je osobytá dáma které se nazavděčíte ničím a přitom vám stále opakuje že nemá manžela ani jiného muže aby jí dotáhl šroubek a pod věci a já na ni údajně ser. z tohoto důvodu že nechci přijet 350km jí to dotáhnout?. záruku jsem jí nabízel prodloužit odmítla s vísměchem tak ted ho má již po záruce ale neustále na mě všude plive a vytahuje věci o bydlišti a milence a pod. je to asi hodně zavistivý člověk, je asi hodně zahořklá vůči chlapům no přeci žádného nemá asi vědí proč aspon já i mechanici to víme.
Nechci se míchat do sporu o kterém neznám podrobnosti. Jen mne překvapuje, že je zákaznice vzdálená 350 km?
To jste se stěhoval vy nebo ona?
Většina značek na trhu má také prodejní a servisní síť, takže pokud vzdálený zákazním má problém, řeší místní dealer. Ja sám dělaám servisní prohlídky včetně případných reklamací i na motocykly které byly zakoupené jinde a nemám s tím problém.
Kolikrát jsou tzv. "problémy" dány i nezkušenosti zákazníků. Dámy neumí často startovat i přes rady které jim při předání dávám. Točí starterem tak dlouho až mrńavá baterie umře a přitom by stačilo párkrát rychle otočit plynem aby akcelerační pumpička na karburátoru nastřikala do motoru pár kapek a motor chytne. Další věc jsou mizerné benzíny, když se malá motorka nechá delší dobu stát, benzín v karburátoru se odpaří a zuistane po něm usazenina která ucpe volnoběžnou trysku a motorka nejde natočit. Zákazník je rozčilen pochopitelně na prodejce žer mu prodal šrot. Vinu mají ale prodejci paliv s biosložkami. Tedy spíše papaláši kteří je nařídili.
Nestěhoval se nikdo jezdíme a prodáváme po celé ČR i servis zajištujeme následně s dalším rozvozem jezdíme pravidelně po celé čr zhruba co týden a nikdy nebyl problém, až jsem párkrát narazil na podvodníka že třeba okradli mechanika nebo vezl skútr a na adrese nikdo nebyl a tak různě jezdí se až po složení zálohy jako potvrzení objednávky. Ale narazil jsem na vélké podvodníky a přišel o spoustu peněz(čeká se ted na soud ale dostalo mě to do problému právě s obchodem kdy sem nebyl schopen zajistit servis, ted již opět vše funguje zákazníkům jsem nabídl prodlouženou záruku na tři roky ale třeba ta janazelvička je prostě katastrofa záruku prodloužit nechtěla a ted mě nadává že skutr má pozáruce na co jsem prý čekal, což je blbost jinak bych jí nenabízel záruku o rok prodloužit. prostě nepochopila že mám problém, a nedá se do podrobna zákazníkům říkat že jste podvodem přišel o hromadu peněz a ted balancujete na hraně krachu. jsme z toho venku a jak se říká vše špatné k něčemu dobré tak se stalo máme další sortiment a nové služby které zákazníky velmi potěší. Vždy jsem se snažíl pro zákazníky udělat více než ostatní ale je to i dvousečné. Odkud jinak jste? pokud tedy chcete.
Velkou servisní sít nemám jsem sám přímý dovozce a zároven prodejce i servis, hledal jsem servis nebo prodejce na spolupráci, ale je těžké nabízet neco někomu když už má dodavatele. A někteří zase nesplnovali mé představy a neměli zájem dělat služby co jsem nabízel zákazníkům, (prý moc práce). Dovážím sam a za super ceny a jsou to výborné stroje, i firma ford dávala mé skútry na vánoce jako dárek ke každému vozu a to si to nechali povolit přímo v praze u zastoupení ford a po vyzkoušení bylo odsouhlaseno a dalo se jich hodně a byl to úspěch i pro ford a to už stojí za řeč a potvrzuje i kvalitu. Né jako ty neznalci s averzí vůči číně. Čína pravě aby se dostala na trh je a musí být lepší než stavající výrobce v zemi a ještě levnější, byt mne to také moc netěší ale když to EU dopustí nezbívá než se přizpůsobyt. Dokonce vyrobci elektroniky jsou tak daleko se zajištěním nových zákazníků, že do zařízení dávají čip ktery po určitem čase samozřejmě po záruce sám zničí zařízení? aby byl zákazník nucen koupit nové, to je fígl ale zákazník to samozřejmě neví. jeden servis i potvrdil že u televize bylo zařízení které je náchylné na teplo uloženo přímo vedle zdroje tepla a přitom bylo dost místa uložit jej jinam atd. a ještě ke všemu si to všechny ty firmy nechávají dělat v číně že? a pak to svedeme na čínu že je to šmejd a přitom je to úmysl světové značky (firmy) aby to odešlo.
S tím čipem jste mne pobavil, už jsem ty fámy sice četl ve spojitosti s tiskárnou. Pro firmu by to byla ovšem sebevražda, kdyby to prasklo a na to by stačil i jeden zhrzený bývalý zaměstnanec. Teď ještě začněte o přistání na měsíci natočeném na zemi a WTC.
Nicméně to neznamená, že se elektronika ne*ere, stejně jako auta a vše možné. Na jaře se budu loučit s jedním autem z roku 86 a kdybych jej mohl mít nové, klidně vyměním za skoro nového Passáta kterým teď také jezdím.
Abych se ale vrátil k meritu věci. V Číně si sám nakoupite kontejner motorekm, za pár dolarů, ceny znám, ostatně stačí se podívat na Alibaba. Motorky rozhodíte po republice a nejste schopen je uhlídat a oservisovat. Všechno chce prostě své a vy si to představujete jako hurvínek válku. Na problematické zákazníky narazíte statisticky prakticky zákonitě. Je jen umění obchodníka je udolat tak, aby se jim vyhovělo a nebyl problém. Což je ovšem na dálku a telefonicky vyloučené, jak paní psala odmítnul jste jet 350 km a zde zase píšete, že týdně vše objíždite. U těch motorek nejde jen o to je prodat, ale udržovat v životaschopném stavu a to fakt na dálku nejde. A když se jim prodejce věnuje odpovědně a s náležitou kvalifikaci, tak spolehlivé slouží a člověk pak nemusí číst takové blbosti o čínském šrotu jako píše NU. I vy mu zřejmě ženete vodu na mlýn. A místo aby jste stáhnul ocas a uhasil požár, děláte sí zde ještě reklamu.
Já bych osobně nebyl vaším odběratelem ani omylem, dle vašeho vyjadřování a názoru bychom nebyli schopni asi smysluplně komunikovat.
Ostatně, už jsem se i s odběrateli rozcházel. A třeba i za pár let scházel, protože se to konečně naučili dělat slušně.
doplněno 01.12.12 15:49:Správně: Ostatně, už jsem se i s dodavatelirozcházel.
125cm3 16" kola, motor 6,6kw jede až 120km/h katalog cena 35 000,- Přesná kopie Hondy HS v ceně 79 000,- a je to téměř totožný stroj jezdí úžasně a bez jakých koli problémů záruka tři roky. Nejprodávanější model a od nového roku muže řídit každý kdo má řidičák sk "B" tedy "A1". a v akci je i levnější
nechtěl jsi napsat kopie Hondy SH? a slovo KOPIE napiš velkými písmeny
doplněno 01.12.12 15:13: Počkám si na dobu, kdy budou italské přímorské půjčovny skůtrů plné čínských motorek...
Jste jen urejpaný frfńa, jsou lidi co z nudy rejpou do druhých. Jo a plno italských výrobců si nechává dělat skútry právě i v číně
ty mé mají také italské papíry
Takže vy máte své zákony? Když uplyne lhůta 30 dní a prodejci byla oznámena závada - reklamace, kterou nevyřešil, nemo nemá jak vyřešit, má kupující nárok na 100% vrácení peněz a né na nějaké dárky, o které zhrzený kupující nemá ani zájem!
Od něj se nikdo peněz nedočká, protože nejspíš žádné nemá takže žádat po něm peníze za pokažený skůtr je dopředu zbytečné
Ano zákaznice je snad i více než těch 350km.Kupovala jsem skútra přes internet při prodeji mi osobně p.Chládek řekl a slíbil že o servis se nemusím starat že ho zajišťují po celé republice v záruce i po záruce.Skútr je od začátku samý problém-27,5km shořela svíčka,52km začaly se mi hýbat tak celá řídítka že málem vypadly.Ihned při výjezdu úplně zakouslá zadřená zadní brzda to mi trvalo půl roku než to p.Chládek uznal a vyměnil.Neustále ušlá obě kola každý 3-4den jsem nafukovala.Stále píská čidlo na olej i když je bandička plná.Když je mokro nehouká klakson.Vlítnete do díry a zhasne palubka.Vypadl mi náhon na tachometr rozpadl se velký stojan nestartuje za tepla takže tankování na benzínce nemožné vypadávala fajfka na svíčku.No a na konec to nejlepší se zadřel!STAČÍ?První velký problém už jsem měla vloni kdy jsem měla skútra rok že mi bylo slíbeno přijet od září až do konce listopadu jsem se snažila aby dorazili a nepřijeli.Nechala jsem to tedy na jaro to po větších problémech skútra vyzvedli i opravili doufala jsem že budu je volat pouze na garančku ale skútr se zadřel.Takže nějaké špatné startování tady nebylo prostě přestal mazat nemá to čidlo aby mi to řeklo že nemažu tak se zadřel.A jak jsem se tady dozvěděla je to častá závada je lépe to zrušit a dávat olej do benzínu což jsem plánovala po skončení záruky ale bohužel už k tomu nedošlo.Skútr stál 6týdnů v mé firmě na parkovišti a p.Chládek jen sliboval přijedu vyzvednu odvezu.Čekám dodnes!
Ono jen pár nás zase není!a i kdyby tak proč se o těch nás pár postižených nepostaráte?Protože je nás tolik že na to už nemáte.Ten člověk mi nabídl záruku ale k čemu by mi byla když se sice vytahuje že má servis po celé republice ale ke mně po více jak dvou měsících doprošování se nepřijel?Mám desítky slibů přijedu přijedu ale nikdy!nepřijel.Tak co by to bylo za výhodu?Kdyby jste se ještě naučil pravopis to by byla pohoda osobytá vísměch to jsou perly!Tím šroubečkem je myšleno zadřená zadní brzda nestartuje za tepla zhasíná palubka náhon na tachometr čidlo na olej neustále píská a nakonec přestalo to mazat skútr nemá na to alarm a je zadřený.Čidlo na olej tam volně lítá stříká tam voda a bahno tak si dovedete představit čím jsem mazala.Z tohoto důvodu na mně jak sám píše s... protože ví že je to finančně náročná oprava.Proto také to prodlužoval až mi skončila záruka.Ano jsem těch 350km daleko nemám možnost mu ho osobně dovézt a on mi jen odvoz sliboval s úmyslem nikdy nedorazit.Vše mohu doložit.I jeho účetní se do toho vložila prý zařídí aby přijel skútra vyzvedl že vše zařídí a zaplatí.Ani to nebyla prravda!Vůbec mně ten člověk nezná jen soudí podle sebe.Se mnou mluvil jen když mi ho prodával a s technikama já byla a jsem vpohodě.To o sobě on říct nemůže proč mu asi odešli že?
paní vy nečtete co píší slavní prodejci, máte tankovat značkový benzin, protože ten neznačkový / nevím který to je/ zanáší karburátor biosložkou...já myslel že 7% řepky se přidává jen do nafty...
řidítka jsou také v pohodě, protože když to to "moto" borci skládají z jednotlivých dílů z krabice, občas se zapomene něco dotáhnout a utáhnout...dokonalý předprodejní servis...
atd...já se naštěstí čínské motorky zbavil, jsem rybář a an rotzdál od ětch tisíců spokojených mi nevyhovovala, když jsem chtěl odjet s kaprem v baťohu na zádech a nemohl nastartovat...( samozřejmě, biosložka v benzinu), když jsem pak v noci měnil žárovku, nebo když mi za jízdy chcal benzin z palivového kohoutu, to bylo také v normě...
U mne jste dlouhodobě hlupák který měl pár nějakých šrotů a dnes je vrchol moudra přes motorky. To není jen tento případ, pozoruji vaše bláboly již hodne dlouho a jsou velmi podobné. Šrotu jste se tedy zbavil, tu křivdu, že vám v noci nenastartoval nebo jste musel měnit kohout či žárovku asi ponesete celý život. Já jsem musel měnit známému žárovku u Superbu za milion protože toho nebyl schopen a vy tady skuhráte s výměnou která obnáší povolit dva šroubky. Netvrdím, že Betka je zázrak, za ty prachy ale ano.
A pokud některý prodejce prodá nepřipravený šrot, jak se to jeví v tomto případě, tak budete do jednoho pytle házet všechny prodejce. Také jsem mu to jasně napsal. A pani měla smůlu, že u něj nakoupila. Určitě má v regionu prodejce, jenže ti to tak levně zřejmě neprodávají, protože musí držet servis, vyřizovat záruky, mít i jistý sklad. Takže pani si myslela jak je chytrá a prohloupila. Ke mně také už přišli majitelé skútru koupeného levně na Aukru abych jej opravil. Slušně se vždy omluvím a nechám je osudu.
dobrý den,máme stejnou špatnou zkušenost! písněte na radoslav.sir@seznam.cz - domluvíme společný postup
A víte co nebudu to komplikovat.jestli je pan chaloupka poctivý tak se namá čeho bát.teď momentálně(asi)spolupracuje s odbory při škodě auto mladá boleslav.Nabízí slevy na skůtry.a provozovnu má v kosmonosích ulice boleslavská.dodám i kontakt a číslo popisné.zítra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.