Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení ventilů-postup

Od: domacikutil odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, včera jsem tady zakládal diskuzi ohledně rozvodů, dnes jsem je nastavil podle rysek. protočil motorem vše ok, Tedka když už mám motor venku tak chci raději zkontrolovat vůle na ventilech. Chci se zeptat jaký je postup u seřízení, ventily už nastavené jsou, ale pro jistotu překontrolovat. vůle Vím, že potřrebuji listové měrky, točil bych dole řemenicí, aby ventily střihaly. stále nemohu pochopit, v jakém pořadí se to seřizuje a jaký je sací a výfukový? který je 1 válec , jestli od setrvačníku (v pravo) nebo od rozvodů v levo. A jaká má být vůle, jde o clio 12 benzin 8 ventil. prosím o vysvětlení polopatě :D Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

nemyslím to zle,ale do takové akcičky bych se bez předchozích zkušeností(občas stačí i vizuálních-někoho vidět a tak i postup) nepouštěl...

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky bych nedoporučoval, tohle je práce pro někoho, kdo to zná.

mipro*
hodnocení

0x
Myslim ze tazatel ma patricne zkusenosti. Bohuzel v tomto nedokazu ale poradit.
ladaadal*

To je zajímavý - ty se v tom nevyznáš, ale myslíš, že tazatel má patřičné zkušenosti? Z čeho tak ususzuješ?

Já se v tom vyznám a myslím, že s těmito otázkami patřičné zkušenosti nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]