Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problémy ze škoda felicia
1 problem-když jedu menší rychlostí a zatočím doleva tak tam něco o sebe dře a nevím co to může být auto je po TK a dělaly mi čepy a upravu karoserie.
2 problem-v motoru se ozívá jakoby klepání kov o kov a nevím co to může být když je auto na volnoběh a občas i při jízdě to dělá.
3 problem-myslim si že to je spojený s tím klepáním z problému 2. Když couvám tak se mi chvěje výfuk vzadu a při couvání má motor divný zvuk jako by jelo pouze na 3 válce ale svíčky jsou v porádku občas se tento problém objěví i při rozjezdu dopředu.
Vše vřele děkuji za ochotu a rady přeji příjemný den .
Jsou utržené silenbloky! Na motoru jsou celkem tři. Nejvíc se kazí ten na vodní pumpě a na reakční vzpěře. Ten na převodovce většinou přežívá dlouho. Motor pak klepe o skelet vozu a skáče jak kráva v motorovém prostoru (tím posunuje výfuky a ničí řazení (tyče). Nutno co nejdříve opravit.
Otevřete si kapotu, ať vám pomocník sedne do auta, zařadí 4ku, nastartuje a se sešlápnutou brzdou ať pouští spojku do záběru (pozor, jen tam). Klidně i více do záběru, ať motor zdechá, ECU mu to dlouho nedovolí a při tom je pěkně vidět, jak motor skáče a je slyšet onen zvuk.
doplněno 02.10.12 12:55:Skontrolujte ještě závěsy výfuku (silenty). Nejvíce se trhají ty dva za středním dílem výfuku před nádrží paliva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.