Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera v aute, ucinek?

Od: nutt* odpovědí: 12 změna:
Zdravim,
o vikendu jsme s pritelkyni vyrazili na houby, auto jsem zaparkoval u lesa na polni ceste, po hodine a pul hledani jsme se vraceli s vybornou naladou a plnym kosikem hub ale nalada mne presla pri navratu k autu, protoze mi nekdo odcizil vsechny 4 puklice z auta. Byl jsem s prominutim nasrany jako pes neslo mi ani tak o penize i kdyz to byly originalni puklice (Sada 4 ks stoji 1800kc) ale hlavne o princip. Objel jsem vsechny okolni vesnice a koukal jestli je nahodou nenajdu na neakem aute ale samozrejme bez vysledku. Nyni premyslim jak priste zlodeje odhalit a napadlo me ze si zakoupim kameru do auta. Ale otazka je zda by mi pote zaznam zlodeje k necemu byl? Neposle mi potom policie nekam i s timto zaznamem? Mate s timto nekdo zkusenost? Predem dekuji za odpovedi.
.
Hezky den NutT

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Jenom můj názor: Pokud kameru do auta na hlídání, tak za prvé umístěnou viditelně, za druhé takovou, u které nebude poznat, kam se zrovna dívá a za třetí s viditelně umístěnou anténou, aby nebylo patrné, kam se záznam ukládá. Co se týká zveřejnění, pokud bude patrné, že jde o zloděje, tak ten si bude těžko stěžovat, sám by se tak identifikoval. Záznam sice nejde použít u soudu, ale dá se využít třeba jenom jako podnět k vyšetřování.

hodnocení

1x

Dobrý den, Nutt. Kamera do auta je výborná věc, při jízdě po silnici. Určitě ne, na cestě u lesa. Pak by se mohlo stát, že budete nejen bez poklic, ale také budete mít vykradené auto, kamera fuč. Jen můj názor.

doplněno 02.10.12 14:19:

Kamery v autě, jak už jsem psala jsou vynikající, protože už pomohla v mnoha případech. Třeba při vytlačování na silnici, nebo na křižovatce, kde se stala nehoda na vedlejší silnici, ale naše kamera jí zabrala. V tomto případě, policie brala kameru, jako svědka.

nutt*
hodnocení

Dekuji za odpoved. Najezdim docela dost takze i na silnici by se samozrejme mohl hodit ale slo mi hlavne o ochranu meho majetku. V aute je docela drahy alarm i sledovaci zarizeni pro pripad kradeze. Ale u lesa samozrejme v aute nic nenechavam. Myslim ze kamera by se dala zakryt tak aby nebyla videt. Mel jsem v planu ze koupim dve jednu pro sledovani deni pred vozidlem a druhou pro sledovani deni ve vozidle. Ale pokud mi bude zaznam k nicemu tak to pro me ztraci vyznam a na zlodeje si asi pociham osobne a vyridim to z oci do oci.

nu*
hodnocení

0x

záznam ze soukromé kamery není důkazem, který by kdokoliv uznal...jkedině pro vlastní potřebu

nutt*
hodnocení

Dekuji za odpoved. Prave o toto mi slo jestli mi to vlastne k necemu bude. Pak mam jeste jednu otazku mohu zaznam s timto zlodejem dat na internet napriklad na socialni site? Nejspise asi ne, co mi hrozi kdyz to udelam? Diky
.
Hezky den NutT
nu*

tak když dám na sociální sítě video kde čuráte cestou z hospody, obrátíte se na provozovatele a ten záznam vymaže, když tro bude video které odporuje zákonům, může dát podnět kdokoliv,. a váš účet může být také zablokován

nutt*
hodnocení

Dekuji i za tuto odpoved. Rozhodne nemam v umyslu davat nikam nikoho kdo nekde dela potrebu ale treba zlodeje ktery mi neco krade. Tudiz video a k tomu napriklad: ,,Tento muz mi vykradl automobil 2.10. 2012 poznavate ho?" Apod...
nu*

na druho ustranu, dnes máme weby ...podvodníci net.. a další, kam lisí píší že si koupili vykuchané auto bez airbagů, bourané s šikovně zamaskované, s poztměněným původem, stočeným tachometrem atd, včeta jmen a telefonníhc čísel, a nikdo to nečtě, jinak by od těchto lidí nidko nic nekoupil ...stačí se podívat kdo na aukro a dalších serverech prodává pochybná auta, včetně jeho jméínam, jména manželky, telefonního čísla, adresy...včetně informace že je podáni již X trestníchj oznámení včetně žaloby...a dotyční podvodníci neprotestují a nikde si nestěžují...domnívám se že veřejně přístuopní zdroje využívá i policie a další bezečnsotní složky a to nejen analytici CIA ale i ti naši...pokud je to v nějakém zájmu...

Takže bych se nebál zveřejnit cokoliv, co se zakládá na pravdě, pokud doatčného nekdo pozná a napíše V8m kdo to je, mlůžete sio kameru nebo odcizené věcio vypátrat a vymoctr sám, protože stát Vám dnes nezajistí nic, ani kvalitní pitnou vodu

lll*

Když napíšete, že je ukradl, můžete mít problémy. Když napíšete, že je sundává z cizího auta, tak je to OK.

erikch*

nu-jakýkoli záznam z jakéhokoli obrazového,i pouze zvukového,zařízení může být důkazem-někdy i "korunním"-jde o to v jakém případě a v čí prospěch-no a podle toho soud přípustí jeho relevantnost nebo obráceně-ale to jen tak na okraj...

buss
hodnocení

0x

Je třeba si , jak říkám, počíst v zákoně. Za důkaz může sloužit... trestní řád. Policie je povinna! shromažďovat důkazy... No a máme i zákon o ochraně osobních údajů, takže web UOOU.

daniell*
hodnocení

0x

Kamera v autě je bezva věc ale kdyby si ní zloděj všiml tak jste bez možná bez kamery a *smich* je tak těžké obejít auto za zadu aby na kameře nebyl *smich*. Mám kameru v autě také ale na jízdu kdyby náhodou nastala nehoda nebo nějaká podobná situace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]