Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co všechno mít na vozíku při STK

Od: metalamania odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, po dlouhé době se chystám se svým vozíkem (nebrzděným 500Kg, dřevěný) na STK. Vím že tam musí být odrazky - mám vepředu bílé, po bocích oranžové a vzadu červené, samozřejmě světla mlhovka. Také mám nálepku,že můžu jet max 80

Bude jim třeba vadit zlomený kabel a odizolované dráty u zásuvky (na funkčnost světel to nemá vliv)?

Nebo co třeba v zadním čele je malá dírka a teče dovnitř konstrukce voda?

Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

metalamania

zlomený kabel nemá vliv

dírka nemá vliv..

metalamania
hodnocení

Děkuji za odpovědi

itan71*
hodnocení

2x

Že tam je dírka a ne díra jim nevadí a kabel zaizolujte el.páskou a máte větší klid,záleží na technikovi zda mu ten kabel bude vadit proto el.pásku pro větší jistotu

doplněno 02.10.12 16:13:

*palec**andel* DĚKUJI ZA HODNOCENÍ *ua**tuc*

zabu
hodnocení

0x

Mě kontroloval funkčnost světel. Že nemá závěs v zamčené poloze vůli. Nelíbilo se mu, že matice, kterou se zajišťuje a seřizuje závěs na kouli, není korunková a není zajištěná závlačkou. No nebyla. V tom šroubu nebyla ani díra. Tak jsem to provrtal dvojkou vrtákem(a zeslabil šroub), a dal jsem tam závlačku, přestože jsem věděl že ta matka se díky konstrukci závěsu povolit nemůže - hádejte se ale s někým kdo má kulaté razítko a myslí si, že má pravdu. Tvrdil mi, že na boku mají být nápisy s tlakem pneumatik. Na nebrzděném přívěsu jsem to nikdy neviděl, nicméně - neviděl jsem vše, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]