Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat auto na blbnutí?

Od: ridic12345 odpovědí: 12 změna:

Ahoj,je nám 15 a chteli bychom sehnat nějaké auto na vyblbnutí na louku..

Nevíte kde nejaake sehnat?nejlepé z Plzne..Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technoman*
hodnocení

3x

Traboš je dobrej, tenkrát stál asi 500 a tomu zweitaktu když dupneš na plyn se to rozletí jak raketa.*palec*

doplněno 30.09.12 11:28:

Pak je likvidace jednoduchá - rozmlátit palicí a naházet do popelnice, kovový do sběru a máš čisto.*smich*

ridic12345
hodnocení

To je rychlovka :)

Ale sehnat nějaký Fáčko (max.na 2 roky)

Ale něco se najde,napíšu Ježíškovi :) a uvidíme...

mipro*
hodnocení

0x
Uz nemate sve zivoty radi?
erikch*

mipro-my jsme taky takhle začínali(a v tomhle věku)-jak jsme byli štastní,že řídíme(sice 1000MB s "akvárkem" v podlaze-plechy už dávno nebyly),ale byla to škola-dodnes jsem tomu vděčný-díky všelijakému takovéhlemu blbnutí alespon člověk pozná co to je,a jak na to reagovat,smyk a další situace...Když to pak s odstupem někdy příjde(na sněhu apod.) alespon vím co s tím-Každoročně v Krkonoších přesně člověk pozná "řidiče",kteří prostě nevědí(nikdy si alespon na prázdném zasněženém parkovišti nezkusili "hodiny" apod.)-pak když vylezou z auta ve škarpě(v lepších případech) jenom čumí jak puding v zatáčce...,"vždyť jsem přece brzdil" a další nesmysly

ridic12345
hodnocení

Máme :) ale jedno auto už odešlo(ne naší vinnou)

A 3 roky na řp se nám čekat nechce :)

technoman*
hodnocení

0x

S kámošema jsme měli upravenýho trabanta a buginu z lešenových trubek*palec* taky s motorem z traboše. To po poli lítalo jak koule z děla, po oranici na čtyřku 60;)

manotek*
hodnocení

0x

na bazos.cz tam jích je :)

ridic12345
hodnocení

Na Bazoš jsem koukal ale všechny jsou na ND...

Když už jsem nejaky našel tak je za 5 ooo Kč a jeste z Ostravy...

Mít nejakýho znamýho na vrakarne :)

manotek*

nebo na google.cz pojízdní bez papíru tam je určo

daniell*
hodnocení

0x

dejte si inzerát že si odkoupíte auto třeba za 1000 nebo za 500 Kč já sehnal starého opla za 50 kč *smich* Často se chcou lidi starých aut zbavit a tak je dávají zadarmo nebo za litr dobrého pití *smich*.

technoman*
hodnocení

0x

Borci, kpte si Annonci a tam hledejte "Na rozebrání a do 10 000":)

ridic12345
hodnocení

Díky ale horší je sehnat odvoz...

Když to bude bez TP a SPZ tak si asi nekdo netroufne na silnici...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]