Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko lidi mam hrozně divnej problém a potřeboval bych navést trošku na správnou cestu mam golfa III řady a nedavno mi začali blbnout stěrače stírali jen na 3 stupen to jsem ignoroval . Když pak tuhle jedu měl jsem zafuněný sklo a zapl jsem větráky tak nefungovali a kdyby jen to zhasli světla nevím čím to bylo ale povídám že zkusim aspon dálkovky protoze ject po dálnici bez světel neni zrovna nejlepší ...rozsvítim dálkoví světla a zapl se větrák a stěrač stupen číslo 1 při položení páčky se azse vše vypnulo ... se startováním problém neni radio taky hraje proste jen sterace světla a větrák všem moc děkuju za odpověd
...vypadá to na upadlou kostru ( mínus) na společné " kostřící " svorkovnici. Podívej se u řidiče vedle pojistkovky (vlevo dole), co výš přechází na přední sloupek. Je tam poblíž i vstup elektriky a vzduchotechniky do dveří (ten rozpojitelný díl). Bude asi potřeba odstranit plastový kryt, už si přesně nevzpomínám. Jinak vzít zkoušečku na 12 V nebo měřáček a přiložit na konektor stěrače nebo ventilátoru a při zapnutí se ti musí hned na drátech objevit + -13V. Stahování deflektorů pod předním oknem je práce na houby, kdo tuhle blbost vymyslel to neměl v hlavě v cajku...Ono celá instalace elektro a vzducho je taková divná, šlo by to i jednodušeji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.