Nejste přihlášen/a.
Varuji všechny před koupí těchto pneu. Mám je v rozm. 195-60-R14 Letní a ubezpečuji Vás-nejsem závodník! Pneu na přední nápravě vydrželi plus-mínus šokující 2000 km. DVA tisíce! Máte někdo podobnou zkušenost . Velice bych ocenil jakoukoli odpověd´. Recenze prodejců jsou uplně nanic - je jasný,že Vám vychválí i pneumatiku,která je vyrobená z rozemletých PET lahví. FULDA German kvalita- výroba ve Francii. To určitě nemůžou myslet vážně, ta deklarovaná kvalita by uvedla do hlubokýho šoku i posledního čínskýho výrobce.Děkuji za názory, musel jsem se s tou hrůzou ,co stála 1450 kč za jedno pneu s někým podělit. Paráda na tom je že prodejce má všechny možný uznání , hvězdiček víc jak na obloze a k tomuto se postaví jak je TADY zvykem , TICHO!Vladimír
hodnocení má vesměs výborné: pneunet.cz/...
Letní mám FULDA SPORTCONTROL 245/40 R18 a drží pekelně, mám na nich najeto cca 20tis a přijde mi, že jsou dál za polovinou, což není extra dobrý. Dostal jsem je už na autě, takže dobrý.
Jinak: Fulda je výrobce pneumatik nižší střední třídy, které nabízejí bezpečnost, dlouhodobý výkon a výhodný poměr výkonu k ceně. Na německém trhu je Fulda v současnosti jednou z předních značek, která nabízí řadu kvalitních a spolehlivých produktů pro osobní automobily, lehké nákladní automobily a zemědělské stroje. V České republice je Fulda i co se prodejnosti týče spíše jako okrajová značka pneumatik.
Neexistují gumy, které by za normálních okolností vydržely jen 2t km. Hledej chybu v geometrii. Rozhozená geometrie umí sjet gumy velice rychle. Sjíždějí se tak rychle na obou nápravách? Jsou sjeté stejně? Začal bych kontrolou geometrie, tlumičů popř. dalších prvků nápravy.
tex
Ještě bych k těm pneu chtěl dodat,že všude se skálopevně prosazuje názor,že všechny Čínské pneu jsou příšerné.Jde pouze o reklamní tahy a byznys,většina značkových firem si ale nechává vyrábět pneu právě v té zatracované Číně.Takže drtivá většina Čínských pneu je vyrobena nejnovější technologií a ze směsí,ze kterých vyrábí právě pro značkové giganty,poté je pouze prodává pod svým názvem,např NANKANG,ZEETEX atd.
Pokud ve stejný čas vyrábějí na stejné lince,tzn.stejnou technologií a směsí,nemám důvod nevěřit,pneu mají pro prodej v Evropě potřebné atestace.A k těm Barumkám-drtivá většina jich je vyrobených v Malajsii.
Dik za upozorneni na Malajsii na Barumkach. Budu to kontrolovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.