Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řidiky prukaz

Od: danihel* odpovědí: 13 změna:

dobry den prosim vás odebraly mi řidicky prukaz na míste při silniční kontrole nadíchal jsem 0.42promile na jak dlouho si mislíte že mi ho odeberou když už je to po druhé naposledy mi ho odebraly před 2 lety dekuji za odpoved

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

3x

Doufám, že na co nejdelší dobu, jestli jsou trochu soudný. A dal bych aspon milion pokutu. Škoda, že nemáme zákon, aby při recidívě odebrali na dosmrti. Prostě alkohol za volant nepatří a měl by to být trestný čin, nikoli přestupek.

manotek*
30.09.12 10:28

a drogy

ladaadal*

To je to samý, souhlasím.

manotek*

sice já sem taky nemůsel mít řídíčak za rychlost

axlik*
hodnocení

2x

Nejlépe na pořád..Jak řikám, uděláš jednou, uděláš znova *zed* a za tu gramatiku bych to už tuplem nevracel!

ohneta*
Dobrý den, vam bych ho už nevracel. Čteme to pořád, opilý řidič zabil x lidi, jemu se nic nestalo.

au1
hodnocení

0x

hmmm recidivista, tak to jsem zvědavej :) tipuju 2 roky bez možnosti předčasnýho vrácení. Pak sem napiš,jak to dopadlo :)

manotek*
hodnocení

0x

ale budeš muset dělat papíry znova

petrpan*
hodnocení

0x

No nadýchal jste předtím do 1,24 promile nebo jste nadýchal nad? Do = přestupek nad= trestný čin ... přihlíží se na to protože kdyz je to Tč nedává se pokuta a vetsinou se stanovuje hranice 2 let kdy si člověk může zažádat v polovině když je to poprvé ale jak dopadnete po druhé to nevím ale zamyslete se ;) kdyby jste byl na druhé straně dáte si méně či více?

artik*
hodnocení

0x

mohu se zeptat , proč pijete ,když řídíte?

manotek*

na 2 roky kdyš ho vemou tak můsítě ho dělát znova

ladaadal*
hodnocení

0x

Tak každý asi udělal nějaký prohřešek. Hoď kamenem, kdo jsi bez viny, ale specielně chlast a drogy bych klidně přitvrdil.

manotek*

já už bych ho nevratil kdyby to udělál 1. po mim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]