Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěl by jsem se zeptat řím muže být že mi mizi voda z okruhu chlazení.. měl jsem ve vodě bordel, takže jsem to na jaře kompletně propláchnul asi 5x čistou vodou, a nakonec jsem tam nalil čistou vodu normoš pitnou, vím že se to nemá ale tak i tak, by tam ta voda měla být když ji tam dolejvám tak vetšínou cca za 2 až 3 týdny doleju cca 1 - 1,2 litru vody, vždycky zmizí až do hadice že v nádržce nic není, olej nepřibejvá je furt stejnej a spalovat se taky nemuže pač to jede naprosto normálně jak má skoumal jsem jak za studena tak za tepla jestli nekde neuniká nebo nekape a nikde sem nic neschledal, sem s toho jelen
příští měsíc tam budu dávat nemrznouci kapalinu, abych to připravil pomalu na zimu a práve se bojim abych nedolejval chladící kapalinu stejně jako vodu
Kup si takový sajrajt do chladičů na utěsnění drobných prasklin, nemůžu si vzpomenout jak se to jmenuje. Loni před zimou jsem to tam cpal a mám klid i v létě a necpal jsem to poprvé bylo to i u jiných aut. Příště do chladiče necpi obyč.vodu ale destilku ta nevytváří vodní kámen a tím pádem neucpává okruh
doplněno 29.09.12 20:45:Tady je něco podobného co jsem použil nicecar.cz/...
doplněno 29.09.12 21:16:@momo zřejmě jsi někde udělal chybu já to vlil přímo do fridexu a v pohodě drží už od loňska. Mám zkušenosti i z předchozímy auty u jednoho mi to drželo skoro 4roky (potom šlo do šrotu) i po výměně fridexu to drželo.
Pozor při použití "sajrajtu" na utěsnění chladiče. Napřed, jak vám tady radí zkontrolujte všechny hadice a chladič maximálně zahřátý. Já měl dost velkou díru a přípravek chladič utěsnil jen pokud tam byla čistá voda. Pak jsem přidal fridex a ten tento přípravek rozpustil a teklo to dál. Doporučuji zkontrolovat hadice, pak vymontovat (je to jednoduché, dělal jsem to před barákem na ulici) chladič a doma napustit a překontrolovat. Jestli máte známého tak vám jej popřípadě zaletuje. Přinejhorším sehnat starší chladič. Na felicii asi nebude tak drahý. Já udělal blbost a během zimy jsem spotřeboval dolíváním asi 3l fridexu. M.
doplněno 29.09.12 21:15:Ještě mě napadlo. To množství vody je dost velké. I když auto "jede jak má" už může být chycené těsnění pod hlavou. Pára z výfuku?!? M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.