Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kolik stojí udělat geometrii auta třeba u autokelly autoservis. Volant mi táhne na pravou stranu a právé přední kolo mám totálně sjeté... S pozdravem
je třeba mít v pořádku čepy a silenty v ramenou pak pořídíš geometrii od 250kč do 800kč záleží kam pudeš
zvednout kolo a zalomcovat s ním z leva doprava a nahoru dolů namělo by mít vůli jinak to zjistěj i v servisu
jen k tomu doplním-kvůli zjištění vůle v uložení tlumiče-lehce jakoby trhavě změnit rejd-ve chvíli kdy tam bude cítit jakoby "propad"-je k.o. uložení tlumiče(to ložisko vevnitř misky pružiny,kudy probíhá tlumič)-je taky hodně důležité napsat jak,strana,souměrně,je pneu sjetá...Ideálně na zvedáku-tam se přeci jen vůle projeví lépe než někde na heveru-navíc mechanik přesně ví jak,v jaké pozici "zahýbat" a co přesně sledovat-v čem může být vůle...
Kdyby bylo k.o. to uložení tlumiče, kolik by stála oprava, jedná se o Audinu A4 Avant 2.0 TDi 125 kW...
není to až zas tak dramatické-uložení(ložisko) stojí pár set-malinko slabší to je s prácí-vyndat komplet tlumič v pohodě-pár šroubů,jenže pak tradá stahováky na pružiny-počítej práci tak 500,- určitě za jeden komplet...Ale nejdřív bych fakt fundovaně nechal zjistitmkde je chybka-navštiv nějakého mechanika v okolí,at ti na zvedáku zjistí co a jak, a rovnou se můžete i domluvit...
Pozor na to, aby byl srovnaný volant. Mě ji takhle udělali a rovnou byla zavíračka. Cestou domů jsem zjistil, že mám volant na křivo. Neřešil jsem to a pak až ve svém servisu jsem je požádal, aby mě srovnali volant. Tak se smáli, že u bmw se volant nedá pootočit. Tak jsem zaplatil novou geometrii (naštěstí to bylo po roce, vydržel jsem dlouho )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.