Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překročení rychlosti v obci

Od: buick odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dneska jsem si při jízdě ve městě všimnul hlídky PČR, která měřila rychlost. Jel jsem po čtyřproudé silnici v levém pruhu, kde je 50ka. Když jsem je míjel, tak jsem koukal, že jedu cca 56km/h (mám to odměřené léta podle informativních radarů u cest a na tachometru bylo 61km/h). Hlídka nikoho nezastavovala a jen tam koukali (měřili), co jsem projížděl. Kdy mohu očekávat nějaký dopis s pokutou a kdy se to tkz. promlčí? Jen mě to zajímá, abych byl v klidu.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

2x

Asi do 14 dní ,promlčení je po roce

itan71*
hodnocení

2x

Spíš čekali na nějakého piráta než na tebe, takových by bylo víc a to by tam mohli stát od rána do večera. Kdyby se nudili tak už zastavují kde koho. Můj názor je buď v klidu.

doplněno 28.09.12 16:45:

*palec**andel* DĚKUJI ZA HODNOCENÍ *ua**tuc*

lucimera*
hodnocení

2x

Myslím, že kdyby tě pokutovali, určitě to nebude nic mastného, nebo tě prostě nechají být.
Stát celý den u silnice, to nemůže být zábava, a tak spíš čekali na někoho, kdo pojede 70km/h, než kdo překročí tak málo jako ty.

buick
28.09.12 16:31
hodnocení

OK, díky

hanher*

Solidní hlídky mají radar nastavený na 63km/h, tři km jsou tolerance, a nad 60km/h to až teprve vybírají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]