Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skútr jako pracovní vozidlo

Od: skutryi odpovědí: 5 změna:

Je mi 16 skoro 17 let mám řidičák na skútr a mám skútr 50ccm ani nevím co to je za značku je to nějaký čiňan ale jezdí dobře zatím mě mechanicky nezklamal a přivydělávám si drobnými opravami hlavně elektra no a potřebuji tahat nářadí a to hodím do toho skútru napadlo mě že bych skútr reklamně polepil ovšem nevím jak a nevím čím , chtěl jsem na internetu nabrat trochu inspirace ale nic takového jsem nenašel .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Pochybuji, že najdete.

Reklamy na auta a motorky jsou většinou podvod, a pokud už se nějaká firma, hledající takovouto reklamní plochu najde, bude to již kvůli velkému zájmu obsazené.

Ale kdo ví, třeba uspějete. . .

skutryi
hodnocení

A špatně jsem se vyjádřil *smich* Nechci tam cizí reklamu třeba na Kofolu ale svoji reklamu

hanher*

Nejjednodušší se bude obrátit na reklamní agenturu, která Vám potisk navrhne, vytvoří a eventuelně i skútr polepí.

Není to cenově nic nedostupného.

mowla*
hodnocení

0x

Inspiraci najdeš třeba tady - nebo na jiných webech s podobnou tematikou...

Vymysli logo a lep...

;)

nemej
hodnocení

0x

nebo pokud jen text tak za pár korun střihnout šablonu, přiložit a přestříknout, dělal jsem si takhle dřevěnou bednu.

spíš je otázka jak velký je ten přivýdělek a jak dalece se teda vyplatí nějakej polep si nechat udělat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]