Nejste přihlášen/a.
Mám seata ibizu 021A rok 1990 a už dlouho ji prodávám za symbolickou cenu. Ted jsem sehnal kupce, tak jsem chtěl zkontrolovat jestli je vše OK, ale zjistil jsem, že brzdí pouze přední brzdy. Zadní vůbec nebrzdí, ani ruční brzda, což je dost špatné Prosím poradte čím to bude, nikde dlouho nestála, denně v provozu. A jak to vyřešit? Děkuji za rady.
ja bych řek že pokud předek brzdi a zadek ne tak vzadu tečou válečky a tím ani ručka nebude fungovat jelikož se nenastaví samostav... rozebrat zadek a podivat se jestli to tam neni slité brzdovkou...pak oprava cca 150za jeden valeček a máte to...ale stim si asi sám neporadite jinak by jste na tu zavadui přišel sam...pak druha otazka jak toto odstraníte jestli omezovač chodí tak jak má...u takhle starého auta bych řek že ten bude zkorodovaný a zatuhlý tudíž zadek stejne brzdit asi nebude ... jenom na ručku ano...dejte to do šrotu a máte 5ku zarobenou :D
Pkd si ještě pamatuji ,tak jednině rozebrat,vyčistit (event .vyměnit pakny) a všechny kluzné části promazat a lanka ručky dát nová (už je to hodně dlouho tak nwn zda jedno či dvě nebo tři( s brzdami jsem neměl rpoblém,spíše s elektro a motorem (1,7D).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.