Nejste přihlášen/a.
Před čtyřmi lety jsem nechal kamarádovu auto na ND za pár šupů již jsem ho nechtěl a on měl stejný. Značky a doklady mě nechal. Nenapadlo mě,že to jednou takhle dopadne. Je možné nyní značky vzít a dát je do depozita a nechat je tam? Jaký za to chtějí poplatek? Ručení jsem samozřejmě zrušil a přestal platit. Stejně již auto není a nikdy nebude. Díky za odpověd.
Jak se dočtete jinde jestli není s vozidlem pohyb tzn,STK po vstupu platnosti zákona o ekologické likvidaci tuším 1.5.2004 napište že jste toto auto zlividoval před tímto datem donesete značky a TP a vyřadí ho trvale pokud máte STK po tomto datu je zřejmé že auto existovalo tak uložte dočasně značky do depozitu za 100 Kč a nechte je tam pojistku tím pádem platit nemusíte.Hodně štěstí při jednání s úřady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.