Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicie rezerva

Od: zihkjn odpovědí: 6 změna:

Kolik má felicie rezervu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

6,5 L + - ,

terinecka*
hodnocení

0x

Typla bych 3-4 litry,většinou se to dělalo podle spotřeby auta na dojetí cca 30 km.U novějších aut to už asi platit nebude.

gumidek*
hodnocení

0x

U Favorita mám 8 litrů a ujedu něco málo přes 100km do sucha, což u SPi (BMM) a MPi nelze. Poškodilo by se ponorné čerpadlo v nádrži.

80 - 70km určitě dojede

takle nechci nějak odporovat ale já už jsem kolikrát zkoušel ruzný styli jizdy a atd kolik na co ujetdu kilometru a pokaždý do sucha to znamená že to třeba cuklo jakoby se zastavilo ale jak se tam zas trochu dostalo tak to zase zabralo a a takle dsem vždy jel dokud se to už nechytlo, mam 1.3 MPI s čerpadlem problem nemam, vyjel sem nádrž do sucha cca tak 15x a všechno v pohodě :) takže si to klidne v pohodě muže vyskoušet s kanistřikem v kufru :) to je muj nazor, netvrdím že se to nemuže poškodit ale že se mě to nepoškodilo :) jiank moje budouci nafta no neviom nevim ta to asi těžko by zvládala vyjeti do sucha že? :)

hop®
hodnocení

0x

Nevím, dříve, když bylo málo pump, se bývala rezerva na 30km, poté se zvětšily nádrže a na rezervu dnes dojedete minimáně 50km. Jen jde o to, jak zjistíte kdy máte rezervu, jestli když poprvé blikne "hladový světýlko" anebo když se rozsvítí trvale. Je to jen orientační záležitost, pokud často jezdíte s rozsvíceným "hladovým okem", dejte si do kufru kanystr s náhradní rezervou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]