Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utržená pojistka (čudlík) u zadních dveří

Od: majorka* odpovědí: 7 změna:
Ahoj. Když jsem vytahovala u Fabie ten čudlík u zadních dveří,zůstal mi v ruce,a tak se chci zeptat,můžu to nějak sama opravit,nebo musím do servisu. Jde o ten "čudlík",co je na drátě a na konci zahnutý. Píše to ženská,tak to,prosím,berte s určitou rezervou. Děkuji moc za každou odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Jestli je to ten čudlík co vyskakuje při odemknutí a je ve spodním rohu okna a horní hraně tapece, tak je na tom drátě ten čudlík našroubovaný.

doplněno 25.09.12 16:48:

Dabel: Dobrá připomínka. Pak je to opravdu náchilné na urvání, když ten chod brzdí motorek centrálu... ;)

doplněno 25.09.12 16:49:

Tapec dolů na 100% a raději bych v tomhle případě volil servis. Pokud se u tapecu ulomí nějaký zobáček, co ho drží ke dveřím, tak bude odstávat a upadávat...

doplněno 25.09.12 16:54:

Tady je návod, jak výplň dveří demontovat:

www.skoda-autodop/...
Je to to PDF centrální zymykání Fabia:
google.cz/...
doplněno 25.09.12 16:56:

Když na to koukám, tak ten drát s kolíčkem sklouzl s toho bílého pákového kříže na fotkách PDF. Doufejmě, že není ulomený (je z plastu)

majorka*
hodnocení

No je,ale mně zůstal v ruce i s tím drátem:)

tak to mám obavu že to sama neuděláte bude to chtít tapecírung dolů a podívat se odkudpak ste to vyškubla

apropo pročpak za to taháte? pokud má auto centrál tak se za čudlík netahá :)

majorka*

Děkuji,pánové.

gumidek*
25.09.12 17:00

Detail:

Utržená pojistka (čudlík) u zadních dveří
majorka*
hodnocení

Taky koukám,no při mé smůle určitě jo a čeká mě zase pěkná pálka,za blbost se platí,děkuji všem.

nemusíte hned do autorizovanýho servisu sundat tapec zvládne kdejaký šikovný garážový auto nadšenec *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]