Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Terénní Motokára - jak ji vyrobit

Od: morpheus141* odpovědí: 12 změna:
Dobrý den všem, mým synům se velmi zalíbyla jedna 4kolka jejíž cena se pohybuje zcela mimo mé možnosti, proto bych vás chtěl požádat, zda někdo něco nevíte o tomtoZdroj Motokárystroji.Nákresy, detailnější fotografie a podobně. Děkuji dopředu za pomoc.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* No vypadají krásně! Tak šup milí rádcové,kdo co víte...;)

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Mohu vědět, kolik je synům let a zhruba cenu těchto vyobrazených quadů? A pochopil jsem dobře, že by jste se chtěl pokusit o stavbu něčeho podobného?

morpheus141*
hodnocení

Synům je 10 a 8 let a ano chtěl bych to zkusit postavit ... a kdyby se podařilo tak i jednu pro sebe ... cena té horní je něco pře 12 tis korun té dolní nevím :( . Pohon pro kluky bude nejspíše z motorové pily (rozběhová spojka) no a pro mne cca 250ka to stačí

slonbonjohn*

Tak nevím,podle mě by ta jedna za 4500,- nebyl zase tak hrozný výdaj a dalo by se na tom něco okoukat, třeba ... Ale dají se na různých forech najít nadšenci, kteří dávají přednost samodomo, tak dám typ některých v Polsku a přeji hodně štěstí.

picasaweb.google.com/...

picasaweb.google.pl/...

picasaweb.google.com/...

picasaweb.google.com/...

picasaweb.google.com/...

morpheus141*
hodnocení

díky za linky ... pokusím se ty lidi kontaktovat

edyss*

Ta spodní stojí 4500Kč + 450Kč za dopravu. Teď to je na Aukru. aukro.cz/...

morpheus141*
hodnocení

Díky, ale kdybych to chtěl kupovat tak se nebudu shánět plány ... je to z polska ... takže ne že bych k tomu neměl důvěru ... asi jako k čínským ... ale díky za snahu.

tesyk*

Pane, levněji to těžko budete stavět sám.

morpheus141*
hodnocení

Kdybych chtěl vědět za kolik to postavím nebo kde se to dá koupit tak se zeptám na to a nebudu se pídit po plánech. Pokud k mému dotazu nemáte co říct tak se prosím zdržte projevů a běžte si honit body za odpovědi někam jinam. Děkuju za pochopení.

tesyk*

Vážený pane, Vaše arogance zcela zjevně naznačuje, že jste nic podobného v životě ještě nedělal a ani nikdy neuděláte. Takových jako Vy jsem už poznal dost. Přeji Vám ať se dílo daří a kdyby přeci jenom z Vás něco vypadlo, tak se pochlubte.

morpheus141*
hodnocení

Vážený pane, pokud považujete za aroganci to že odmítám odpovědi typu tohle se dá koupit a podobně budiž. Je to váš názor a máte na něj právo, já se ale ptal na plány či rady ke stavbě a ne kde a za kolik koupit. Jestli něco udělám či ne to se uvidí a chlubit se budu pouze těm, jejichž rady mi budou k užitku. Vaše rada byla k ničemu a to doslova. Jste patrně zvyklý na božskou povýšenost a že se o vašich slovech nepochybuje. Takových jsem také poznal dost, všechno vědí, všude byly a od všeho mají klíče.

tesyk*

No, když už si tady tak hezky povídáme, tak bych Vám chtěl vysvětlit, proč má odpověď byla taková, jaká byla. Troufám si říct, že nějaké konstrukční zkušenosti s amatérskou stavbou motokár mám. Je-li ovšem pro Vás cena 4500Kč za HOTOVOU čtyřkolku příliž, pak je zřejmé, že nemáte ani ponětí co taková, byť amatétská´motokára stojí času a peněz. Né všechno se dá sehnat zadarmo a né všechno pasuje tak aby se to nemuselo upravovat. Navíc žádat plánek na motokáru může jen člověk bez jakéhokoliv smyslu pro fantazii a variabilitu. Určitě totiž nechcete vyrábět motokáru podle norem pro závodní stroje, protože její cena by Vás, patrně, přivedla do hlubokého bezvědomí. A pro konstrukci jakékoliv jiné, amatérské motokáry, je Vám plánek zase k ničemu, protože musíte vycházet z dílů, které máte k dispozici. Moc by mě zajímalo, jaké jsou Vaše dílenské možnosti a jaké je Vaše strojní vybavení, ale jestli disponujete jen s vrtačkou a naivním odhodláním, tak věřte, že ta koupě je pro Vás to nejlepší co můžete udělat. Nakonec Vám nic nebrání si jednu koupit a ty zbylé dvě podle ní udělat. Tolik tedy praví má Božská povýšenost a neberte si to špatně. Chtěl jsem Vám opravdu jenom poradit, na základě mých zkušeností, to nejlepší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]