Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda felicia hluk motoru

Od: oniel* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den mám trochu hlučnější motor nevíte jak to odhlučnit aby to tolik neřvalo? diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

A jaký motor? 1.3? 1.6? 1.9? U 1.3 vyměň řetěz rozvodů (dost chrastí, pokud je vytahán)

doplněno 24.09.12 12:54:

Ventily a řetěz (jeho články jsou vytahané). Vytahá se tak od 150 000km a výš. Taky se vytahá jízdou v podotáčkách, což je kolem 1500ot/min...

doplněno 24.09.12 12:55:

A když přidáš, tak je slyšet jako by rozzuřenej vysavač *frajer*

doplněno 24.09.12 18:52:

: Nevím, jak ty, ale já vytahaný řetěz slyšel chrastit kolem 5000ot/min u jedné Feldy.

oniel*
hodnocení

Je to 1.3 BMM tam chrastí jakoby tam byly nějaký kuličky nebo tak něco

cobrak*

Dobrý den. Jste si jistý, že to jde z motoru? Chrastit totiž také může třeba středový díl výfuku (po přidání plynu).

oniel*
hodnocení

když je auto na volvoběh tak tam něco jakoby klape a když přidám tak to přestane klapat a ta hulčnost je když přidám plyn tak to dost řve a chtěl bych ten motor nějak utlumit . to klapání nevim co může být měl jsem otevřený motor ale nikde z motoru jsem nic nějak neslyšel ale v autě je to slyšet docela dost to klapání

cobrak*

Musíš to udělat vylučovací metodou. Prostě si otevři kapotu, poslouchej a taháním za lanko od plynu (takové černé) přidávej a poslouchej, co a kde mlátí. A zkus napsat na Feliciaclub, tam Ti určitě někdo poradí.

e35duma
Retez se tzv. podtacenim nevytaha. Prave naopak.Nejvic se namaha pri akceleraci nebo deceleraci. To ze retez pri volnobehu chrasti je prave zpusobeno nizkym zatizenim retezu.(neni napnut) ( sorry za diakritiku, pisu z mobilu)
oniel*
hodnocení

Chrastí to při volnoběhu při vyších otáčkách cca 1500 a výše už to neslyším skoro vůbec

hanher*
hodnocení

0x

Řemenice, filtr, svíčky, výfuk. . .

Závad může být mnoho. . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]