Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta Hradec - Praha: dálnice nebo okresky?

Od: petr123* odpovědí: 5 změna:

Na konci týdne mě čeká cesta autem z Hradce do Prahu. Nevíte jaký je momentální stav hradecké dálnice, jestli to tam není někde zase nějak moc rozestavěné? Po dálnici je to sice rychlejší, ale než abych se zaseknul někde v koloně tak bych to raději vzal v klidu po starých silnicích...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jezdím kvůli mýtu z Hradce na Prahu po staré, a odsejpá to, cesta je to dobrá.

Jen je důležité si dát pozor na krásné rovince skrze Starý Vestec ve směru na Prahu na radar.

doplněno 24.09.12 10:37:

dopravainformace.cz/...

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Dvacet lidí Ti napíše,že je dálnice v pohodě od pondělí do neděle.Dáš tedy na řeči a pojedeš v pátek a ejhle: kvůli nehodě je dálnice ucpaná.Totéž se Ti může stát na staré hradecké a tam to může být ještě horší.

Takže nechápu docela Tvůj dotaz,nikdo přece nemůže vědět,kde se co semele.

petr123*
hodnocení

Já se neptám jestli TEĎ dálnice je nebo není průjezdná z důvodu nějaké havárky, opravdu nejsem takový píííp abych si myslel že to má vliv jaký stav na ní bude za pár dní. Šlo mi o to jestli tam není nějaká práce na silnici nebo něco podobného, co dlouhodobě dělá zácpu.

bena*
hodnocení

0x

Já než někam vyjedu, tak se před cesou podívám na mapa.dopravniinfo.cz Tam máte i webové kamery, máte tam uzavírky, kolony, nehody, prostě výborný... Můžu doporučit.

Pak se teda můžete rozhodnout, zda-li pojedete dálnicí nebo po staré 611. Já raději jezdím po normálních silnicích, kde je menší provoz, dálnice nemusím ikdyž tam to kolikrát opravdu odsýpá, pokud je vše v pohodě :)

erikch*

už jenom z principu "kvality" 50 km úseku od Poděbrad do Prahy(jejda kodrcáček po rozsekaných panelech)-a to bez ohledu na provoz,jezdím na pohodu po staré,klídek,lesy pohoda-krom neděle a pátku-to uvažuje stejně spousty dalších...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]