Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lambda,snímač teploty vzduchu - graf

Od: punker* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.
Poradíte mi někdo jestli je snímač teploty nasávanýho vzduchu špatnej? já myslím že jo,ale chci se ujistit.

A potom lambda ta nevím jak má ''kreslit'' tak pls poraďte :)

doplněno 08.01.13 22:15:

tady v lepší kvalitě...cca 7:30 až 11 min.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ta lambda vypada ok.. akorat nevim co znamenaji ty propady .. dělá to u obojího.. nějaká sporadická chyba asi ale zaleží jestli je to normalni nebo ne.. vyhazuje to nějake chybove kody? jo a jinak lambdu měřte nejlíp jak je motor zahřátý na provozní teplotu..

punker*
hodnocení

chyboví kody žádný

doplněno 08.01.13 22:43:

na tom videu chyboví kody sou,ale to sem zkošel odpojovat čidla,krokovej motorek atd...jinak je to bez chyb

punker*
hodnocení

Když byli zvýšený otáčky a odpojil sem snímač tlaku a teploty vzduchu tak hned klesli na normál, podle toho grafu co je od 7:30 na videu je snímač teploty vzduchu vadnej? nebo to mám napíchnout znovu a mrknout ještě na tlak vzduchu? jedno z toho to,ale být musí ne? když po odpojení otáčky klesnou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]