Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na auto

Od: stromca odpovědí: 7 změna:

Ahoj potřeboval bych vědět váš názor na toto vozidlo? cars.cz/... Volvo bylo vždy mým snem a za tyhle peníze .. jenže právě ta cena se mi zas tak nezdá .. díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

2x

Můj sen je taky Volvo.*palec**andel*Podívejte se na jiné weby a porovnejte.Berte to tak že je to 2.0l a 103kw a tím pádem to nebude chtít každý,kvůli spotřeby.Je to špíš pro toho co moc nenajezdí a nebo to má jako druhé auto.Myslím že je to rozumná cena.Překontrolujte před koupi celkový stav aby jste se potom nedivil.*mala*

doplněno 23.09.12 12:33:

*palec**andel*DĚKUJI ZA HODNOCENÍ*ua**tuc*

stromca
hodnocení

Tak já to mám jen na nákupy a dojíždění na vlak cca 300 km měsíčně ..takže spotřebu moc neřeším :) no kontrola stavu .. asi si sebou vzít nějakýho technika ...

daniell*
hodnocení

2x

já mám nové volvo S80 a sem velice spokojený mám motor 2.4 l , spolehlivost je vinikající sem spokojený zatím bez závady. Technika je užasná vše je promyšlené pro potřeby řidiče jsou to dobré auta co se týče toho vašeho volva stará S40 byla dobrý a za tu cenu berte hned pokud je to váš sen tak kupte. Já ho kupoval nové o tom nemá cenu mluvit ta cena byla uplně někde jinde ;). Ale když je to váš sen tak si za ním běžte určitě vás to auto nezklame.

doplněno 23.09.12 13:30:

moje průměrná spotřeba je asi 8 litrů / 100 km

erikch*

Volvo si šlo vždy svou cestou-spoustu řešení "odzkoušeli" na nákladácích(což má málokterá automobilka možnost) a v poměrně drsných severských podmínkách(má to tu výhodu,že se nechá sehnat třeba předehřev mot.oleje jakoby origo-bez úprav a v zimě nemáte problém)-zkrátka sice češi trošku tuto značku opomíjí,ale dá se říci,že neprávem...Jinak jako u všech ojetin platí velký pozor na reálný tech.stav...

daniell*

souhlasím to co mám v autě já často nenajdu ani u luxusnějších aut německých konkurentů volvo se velice dobře probíjí do vrstvy dobrých luxusních aut za dobrou cenu.

houbicka*
hodnocení

0x

Pokud je to tvuj sen, ber vsema deseti a kdo ví, třeba se ti z něj nakonec vyklube nějaký ten transformer *placni*

laybor*
hodnocení

0x

Cena je normální - Volvo moc lidí nechce , tak se podbízí cenou - tady se ale nepodbízí , za tu cenu jsou i srovnatelné Mondea,

navíc se u volva moc nahradních dílu nedělá v druhovýrobě - takže se platí za origo ( levně se dá sehnat na vrakáči)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]