Někdo spojuje příjemné s užitečným. Při pálení slivovice tu první počáteční dávku metylalkoholu nevylévá, používá ji do ostřikovačů...
dericcaster*
A pak aby člověk vysvětloval policajtům, že to netáhne z něho ale z ostřikovačů.
Ale k věci, také to mám vyzkoušené, ale řekl bych že to není úplně ono, stávalo se mi, že když více mrzlo, tak sice tekutina v ostřikovačích nezmrzla, ale v momentě kdy jsem ji nastříkal na sklo, tak se asi líh hned vypařil a voda na skle mrzla.
petr123*
Kup si novou zimní směs do ostřikovačů a párkrát ho za jízdy použij. Asi zjistíš proč jsou na ty směsi momentálně často po supermarketech akce a dojde ti co se s jedovatým alkoholem stalo... Aspoň já z toho takový pocit mám, je to cítit dost jednoznačně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.