Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mohl by mi někdo poradit jaké pneu koupit?
rozměr 195/65 R15 91T
můj favorit je zatím Continental TS850 195/65 R15 .
Děkuji
Za nějakých 1200,- Kč slušná pneu. Samozřejmě záleží na autě, nájezdu a v neposlední řadě na využití. Pokud pneu sjedete za rok, dva, nebál bych se i připlatit za kvalitnější...
doplněno 23.09.12 00:07: Pokud ještě mohu pomoci s osobní zkušeností, jezdím Michelin Pilot Alpina 3 v 235/45 R17 a lepší pneu jsem nezažil. Co ty v krizových situacích podrží, je neuvěřitelné. Záběr slušný a nájezd ,,michelinový" Je to však jiná cenová kategorie, pokud ale jezdíte hodně, rozhodně se Michelin vyplatí.
V této kategorii kvalitních značkových pneu (Bridgestone, Continental, Dunlop, GoodYear, Michelin, Pirelli...) neuděláte chybu se žádnou z nich. Vyberte kteroukoliv dle aktuální ceny a osobní preference a máte vystaráno.
Pozn: já mám ve stejném rozměru Dunlop WinterSport 3D a spokojenost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.