Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamračená kapota Favorit

Od: sherif odpovědí: 5 změna:

Ahoj, měl jsem menší problém s Policií. Mám na Favoritu zamračenou kapotu, a když mě chytli, začali dělat problémy, nakonec jsem to ukecal, že dám vše dopořádku a vrátím kapotu do původní podoby. Jenže když jsem tam hodil seriovou kapotu, už to nevypadá tak hezky :( Zajímalo by mě, co mám udělat proto, aby zamračená kapota byla v souladu se zákonem? Nějak zapsat do TP či tak něco? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Do TP Vám to nikdo nezapíše, nic nesmí zakrývat, ani překrývat světlomety.

doplněno 22.09.12 13:34:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

gumidek*
hodnocení

0x

Ne nejde to, fakt. Když si tam dáš min. mračítka, tak to sherifům nebude tak pálit do očí a jen tak si toho hned nevšimnou, ovšem homologaci taky nebudou mít.

Proč to takhle priznit? Favorita dělali nejlepší designéři!

Praktická stránka je ještě ta, že světelný tok s paraboly se odráží od horního okraje lampy a tak si snížíš viditelnost. To tam pak budeš strkat tuning žárovky a zničíš lampu úplně (časem) *zed*;)

Jj tuším stejný jako dělal citroen BX a to BERTONE

itan71*
hodnocení

0x

Dávej na auto homologované věci a máš klid s chlupatýma i na STK.Nebo se zaměř na vnitřek tam to není tak okaté pro chlupaté.Když máš na autě nehomologované věci tak by jsi měl jezdit slušně,Poliši si Tě tolik nebudou všímat až na namátkové kontroly když budeš slušnej většinou hodně věcí projde*hej*

doplněno 22.09.12 21:22:

No právě,kdo to kontroluje.To už musí být hodně okaté i na STK.Když vezmu třeba pásy,který technik na STK se podívá, zda tam má v kabině někdo homo nebo atest na to se až moc nezaměřují. To bych tam třeba neměl zkrácený fofr klacek a s neoriginál hlavicí a to už mi po třetí prošlo a legálně a těch věcí je víc i sport. pedály atd.atd.

doplněno 22.09.12 21:25:

Tady je ten můj klacek

Zamračená kapota Favorit
gumidek*

Ve vnitřku musí být zase věci s atestem 8SD, ale kdo to kontroluje, že *smich*

doplněno 22.09.12 21:35:

Pěkný. Já se spíš zaměřuji na origio díly s vyžších výbav. Tohle by u mě neprošlo *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]