Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MZ 150 - je dobra?

Od: lufise odpovědí: 2 změna:

Dobrý den děkuji za názory a odpověďi.

Našel jsem inzerát na MZ 150m dobrý stav, kompletně po GO za cca 10 tisíc.Je to kousek a dobrá cena.

jaký máte názor na tento typ motorky?Budu se o ni starat ale vím že třeba oproti této motorce byla ČZ více poruchovější.

Jde mi o hodnocení ohledně jízdy, spotřeby, spokojenosti, kvality a cen všech dílů a ohledně poruchovosti.

Děkuji za názory, potřebuji něco na nízkou spotřebu na jaro, popřípadě teď na doježdění.Papíry mám na 25kw, ale myslím že toto bude stačit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

MZ 150 ETZ je v pohodě, sice ji nemám, ale párkrát jsem na ní jel a přišla mi příjemná, znám pár lidí co na ní denně jezdí do školy a nikdo si nestěžuje. Jen co říkají, tak žere poněkud víc, než dnešní moderní "stopětadvacítky".

erikch*
hodnocení

0x

za komančů to byla "bomba" stroj produkce NDR(něco jako Simson na druhou),z dnešního úhlu pohledu slabší průměr-ale pokud to je na přemístění z bodu A do bodu B,s běžnou údržbou-nebude problém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]