Nejste přihlášen/a.
vyměnit nekvalitní benzin či naftu obsahující vodu a další nežádoucí přísady, když to nepomůže tak celou škodověnku...
Zdravím, déle točit, včera jsem pozoroval starého Favorita a ten chytl až po cca 8 sekundách startu, až se stlačovaný vzduch dostatečně ohřál, aby pomohl zapalování. No ono je nejhorší to ranní vlhko, to všude zaleze a pak to nechce nastartovat. Při nejhorším se prodává takový sprej do karbecu pro studené ranní starty.
trochu málo informací na rozumnou odpověď.
ale pochybuju, že by mrzlo natolik, aby zmrzla voda v systému.
pokud je v pořádku karburátor a nepadá hladina benzínu, pak musí stačit párkrát zprudka prošlápnout plyn, kvůli akcelerační pumpičce a pak bez plynu jen na sytič nastartovat. napoprvý může chcípnout, to je běžný, ale na druhý zastartování už by měl motor držet. při samotným startování už by se na nožní plyn sahat nemělo = mělo by se startovat jen na sytič.
tímhle způsobem a s vymačklou spojkou se s autem v pořádku dá startovat klidně v -15, byť má startér co dělat ten ztuhlý motor utočit
jinak klasika jako u všeho - buď není co zapálit, nebo není čím zapálit. od toho je třeba začít
Jj...přesně tak...já měl tejný problém u škodovky...jukni na svíčkyjestli hází jskru...jak jsou staré,kolik na nich máš najeto?U mě jsem je vyměnil za nové a škodověnka startovala na drc i při -10 a to jsem neměl v nádrži líh ani velfobin...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.