Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda 100

Od: marro odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chci se zeptat zda má škoda 100L otáčkoměr. Díky za odpověď.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemá... ta co jsme měli doma, ho neměla a neměla ho ani žádná z těch, ve kterých jsem kdy seděl.

Leda by ho tam někdo zbastlil.

itan71*
hodnocení

0x

Ne nemá jen má rychloměr přes celou přístrojovku

Škoda 100

Itan - nááádhera, zatlačuji slzu! Stovku měli naši a byla tudíž autem mých řidičských začátků... nostalgie jako hrom!

itan71*

@promon Neplakej, my jsme měli za komárů 110L tak to znám moc dobře

hodnocení

0x

Určitě nemá. Už by se nevlezl *smich*

Přístrojovka

doplněno 20.09.12 22:11:

Samozřejmě mluvíme tu o originálu. Někteří si dodělávali otáčkoměr na palubovku mimo přístrojovku.

hop®
hodnocení

0x

Nemá, otáčkoměry se začaly standardně dávat až do některých "lepších" typů Š105/120, kdy byl podle verze buď otáčkoměr anebo budík s kontrolkami...

doplněno 20.09.12 22:32:

Ano Martine, máte pravdu, omlouvám se... *hi*

martinhajek*
Ne, prvními škodovkami se sériově montovaným otáčkoměrem byly typy 110LS a 110R.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Taky jsem ji měl. Bezvadný auto, vydrželo všechno, generálka na koleně. Ale na Š 1000MB (1969) neměla. Ani žádná další Š105 nebo Š120.

itan71*

125 měla a docela se mi líbila

doplněno 21.09.12 20:11:

125 měla čtvercové budíky kámoš ji za komárů měl

doplněno 22.09.12 20:05:

Byla to rarita ale byla tady je

doplněno 22.09.12 20:07:

Sory nějaký zádrhel

Škoda 100 #2

Nikoliv nutně... Měl jsem ji taky a měla klasické kulaté jako ve Škodě 120. Čtvercové měli zřejmě až pozdější verze, ta moje byla r.v. 11/1988.

ladaadal*
hodnocení

0x

Neměla. A ta fotka je super - taky vzpomínky*pivo*

jabraka*
hodnocení

0x

Š 100 jsem si postavil z náhradních dílů .Měl jsem vrak a ten jsem postupně výměnou dílů dal dohromady.Palubní deska,která je na obrázkuje standartní,ale přístroje se daly nahradit kulatými,nevím,ale asi jsem je dostal už ze 105 ky.Protože jsem řadu dílů ze Š 105 vyměnil,jako třeba hlavu a ventily a rozvody, rozdělovač a alternátor.Byl tam i otáčkoměr,ale moc jsem ho nevyužil.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]