Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat zda má škoda 100L otáčkoměr. Díky za odpověď.
Určitě nemá. Už by se nevlezl
Samozřejmě mluvíme tu o originálu. Někteří si dodělávali otáčkoměr na palubovku mimo přístrojovku.
Nemá, otáčkoměry se začaly standardně dávat až do některých "lepších" typů Š105/120, kdy byl podle verze buď otáčkoměr anebo budík s kontrolkami...
doplněno 20.09.12 22:32: Ano Martine, máte pravdu, omlouvám se...
Taky jsem ji měl. Bezvadný auto, vydrželo všechno, generálka na koleně. Ale na Š 1000MB (1969) neměla. Ani žádná další Š105 nebo Š120.
125 měla a docela se mi líbila
doplněno 21.09.12 20:11:125 měla čtvercové budíky kámoš ji za komárů měl
doplněno 22.09.12 20:05:Byla to rarita ale byla tady je
doplněno 22.09.12 20:07:Sory nějaký zádrhel
Š 100 jsem si postavil z náhradních dílů .Měl jsem vrak a ten jsem postupně výměnou dílů dal dohromady.Palubní deska,která je na obrázkuje standartní,ale přístroje se daly nahradit kulatými,nevím,ale asi jsem je dostal už ze 105 ky.Protože jsem řadu dílů ze Š 105 vyměnil,jako třeba hlavu a ventily a rozvody, rozdělovač a alternátor.Byl tam i otáčkoměr,ale moc jsem ho nevyužil.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.