Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat kdybych si chtěl vzít auto na splátky myslím třeba z nějakého bazaru ať už je to Esa a nebo Áčka tak zda musím mít práci na dobu neurčitou. Děkuji za odpověď
Predevsim byste musel ztratit mozek, pokud byste si nechal nacpat jejich "vyhodny" financni produkt... Ojeta auta kupovat na splatky je velmi nevhodne.
Sice s Vámi souhlasím, ale pokud rodina nemá finance, které by třeba půjčila, tak často člověku nic jiného nezbyde. Celá naše rodina bydlí ve vesnicích, mimo velké město kde pracujeme a všichni musíme mít auto. Bratranec dodělal školu, hned našel práci (elektrikář), ale byl upozorněn, že prac. doma není pevná, prostě se dělá dokud není hotovo. Musí mít auto, protože poslední bus k nim jede ve 22, jede přes všechny vesnice v dosahu a přijede na místo po 23hod. šichty někdy končí tak, že by ani tento spoj nestihl. Mám to tak stejně a sestra také. Máme štěstí, že peníze na auto jsme si vypůjčili v rodině a tedy bez nějakýh uroků, ale ne každý má tuto možnost
Úvěry jsou bankovní a nebankovní. U B jsou tvrdší podmínky, TP na majitele, nebankovní jsou soukromí investoři, tam to bývá co do podmínek měkčí. V drtivé většině se ručí jen autem, není nutné prokazovat příjem, i se záznamem v RD, exekuce.
Je třeba si nechat zpracovat kalkulaci, kde to vyjde lépe ( a tu tam, kde za ni nic nechtějí). Kam podat info?
Já jsem si koupil pracovní auto Peugeot a vzal jsem ho u nich na splátky po splacení 290 000 kč jsem spokojený celkem musím zaplatit 380 000 Kč takže musím zaplatit ještě 90 000 Kč to už není tak zlé . Zatím to bylo bez problému a jsem velice spokojený z bazarama na splátky zkušnost nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.