Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce,
mám takový menší banální dotaz. Na zrcátku mám přepínač DEN/NOC (interiérové zpětné a páčku pod ním). Měl bych dotaz, jak to má správně fungovat. Sklopením páčkou zrcátko mohu otočit nahoru, nebo seřízením v této poloze na zadní okno naopak sklopit dolů. V obou polohách mimo zadní okno vidím odrazy zezadu jak na sedačkách, tak na stropě.
Kde to mám správně mít v noci, pokud mi někdo visí za kufrem? Na stropě nebo na sedačky?
Předem díky za odpovědi (samosebou u Favorita, ale je to i u jiných aut, co jsem jezdil)
Favorita už sice nemáme, ale když se podíváš, tak při odklopení páčky od sebe neuvidíš odraz auta za tebou z plochy zrcátka, ale jen od jejího krycího sklíčka. Tedy velmi tlumeně. A to se právě hodí, když za tebou jede nějaký idiot s dálkovýma, tak přecvakneš.
Tedy pokud si dobře pamatuju, ve dne páčku směrem k sobě, v noci od sebe
No, když dám páčku k sobě a zrcátko seřídím na zadní okno, tak při přepnutí páčky se zrcátko sklopí na zadní sedadla a vidím je a takovou siluetu zadního okna se stěračem...
Pokud to udělám obráceně, tak zase při přepnutí vidím strop a zase tu samou siluetu odrazu...
Jde mi o to, kde to má být v nočním režimu
Já měl a mám (Favorit, Felda i Octa) noční režim sklopený na sedačky... Pokud tě nějaký trouba prosvěcuje, svítí na strop...
doplněno 18.09.12 18:31: Jo - lze to i na strop - ale tam právě troubové svítí, takže jsi oslněný tak jak tak...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.