Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Vi nekdo kde presne je ulozeny klakson u Ford Escord 1,8D rv. 1998 ve verzi pick-up?
Mam nejaky problem u volantu a pri otaceni volantem obcas troubi. Nemam cas to resit - jde o pracovni auto a proto chci co nejjednoduseji odpojit klakson
Většinou bývá na levo neboli před řidičem nad podběhem takže dalo by se říct pod blatníkem,pokud ho někdo nedal někam jinam.Ideální je mít u sebe nějakého známého a jeden přerušovaně troubí a druhý poslouchá (s otevřenou kapotou) odkud to jde
jeste jsem nedodal, ze troubi samo pri otaceni volantem ale kdyz potrebuji tak stlacenim volantu nejde
je to na prd...kdyz jsem koukl pod kapotu nikde jsem ho nevidel
Třeba Opel Astra G má dokonce pro klakson své relé. Není v pojistkovce pro klakson pojistka (pokud nejistí i ostatní spotřebiče ... musí být samostatně) nebo relé?
Většinou to relé tam řeší to, že kontak na volantu ukostřuje a klakson je taky ukostřen, takže se přes relé oprací - na +
doplněno 17.09.12 22:43:oprava: obrací
doplněno 17.09.12 22:51:Tak to je pak blbí, to mám taky tak...
Tak skusit najít relé nebo přímo ten klakson. Bude někde za nárazníkem v té kapse před chladičem tuším a nebude vůbec lehké tam prostrčit ruku...
Tady to relé vidím "horn relay"
bude tam to relé, tak ho jen vytáhnout... a je to
Kouknul bych do popisu relátek na pojistkovce, pokud tam je ten popis. Někdy je to vyraženo v plastové krytce. Bohužel se nespecializuji na Ford a jen hledám na netu
jak poznam ve spinacce ktere je to spravne rele? za chvili jedu pryc tak bych to rovnou odpojil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.