Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Policie sama odhlásila auto?

Od: jjj odpovědí: 6 změna:

Tak jsem dneska zaběhl pro výpis paráda jenom 20 lidí za 40 minut hotovo. Ale čekal jsem aspoň dva vraky trabanty kterých mě tenkrát prošlo rukama dost a světe div se prý nic nemám *ee* jsem sice rád ale nějak se mě to nezdá.Navíc mě ani nehlásili ukradený UNO asi před 5 lety ale zase je fakt že mě už poliši poslali že je pátrání ukončeno že už ho nehledaj že by ho sami odhlásili?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

sami to neodhlásí, byl jse na správném úřadě? Nebo jste se přestěhoval?

jjj
hodnocení

50 let bydlim na stejnym místě a byl jsem v Jungmance u okýnka 31 což je pro celou Prahu ,poslední auto co s nim jezdim tam bylo,brácha který byl za mnou tam měl motorku z mládí a velorex takže nevim ale to ukradený snad je v klidu doufám že tam nemaj bordel

gratuluji, zase jeden spokojený!

vysersiokostimnickem

Ja jsem taky spokojenej. Jel jsem tam mezi svatkama, kdy bylo na DI plna kapacita uz rano, ale vzala me k okynku na info prednostne. A rekla mi, ze mam na sebe prihlaseny jen to jedno auto ktery opravdu mam.

Ja jsem totiz tyhle trable resil pred trema rokama, kdyz jsem prihlasoval novy auto a jen tak mimochodem jsem se zeptal, co mam na sebe hlaseny. To byl tehda stres, ale dalo se to do kupy.

sláva, hurá, další spokojený, ještě několik miliónu spokojených a jsme nejlepší na světě

vysersiokostimnickem

Ono jde o to, jaky jsou lidi na tom ourade. My mame celkem taky pohodare.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]