Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupujici neprehlasil auto

Od: recher odpovědí: 3 změna:

Prodal jsem vozidlo (nepojizdne) a prepis jsem nechal na kupujicim. Zrusil jsem povinne ruceni na zaklade kupni smlouvy, takze auto je momentalne nepojistene a stale na me hlasene. Dotaz zni hrozi mi neco? (auto je v nepojizdnem stavu)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Registr nerozhoduje o vlastnictví - je jen informativní , o vlastnictví rozhoduje kupní smlouva (takže neztratit), pokud budete předvolán kvůli jakemukoliv problému na úřad ,popř ČKP , tak budete prokazovat kupní smlouvou že nejste majitel .

Urgujte nového majitele at to aspon odhlásí na sebe ( to jste měl udělat vy )

recher
hodnocení

Doufam, ze to co rikate je pravda a slepe v to verim. Mohl byste mi kdyz tak nasmerovat na nejake zakony? I kdyz dnes jsem byl na tom registru vozidel a tam mi zas rikali, ze rozhodujici je registr, ale moc o tom nevedeli... mi prislo

nu*
hodnocení

0x

hrozí, porušil jste zákon a neodhlásil auto na kupce, plná moc je k niočemu, když tov za Výs kupec neudělal, jakoby jste to neudělal Vy sám...osloví Vás ČKP a nevyspíte se...možná ani nedoplatíte

doplněno 17.09.12 20:59:

zákon číslo 56 /2001Sb., zákon č.168 o povinném ručení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]