Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr auta Fiat punto 1.2

Od: punker* odpovědí: 10 změna:

Zdravím.
Dnes jsem viděl v autobazaru Fiat punto 1.2i r.v.1995 najeto 109tkm,vypadá hodně zachovalej,ale chci se zeptat na co si dat pozor kdybych ho chtěl kupovat a hlavně kolik toho takový motory cca vydržijou,peněz moc nemám abych to opravoval každej týden. Tak mi prosím napište vaše zkušenosti s tímto vozem,zkušenosti vašich známích,nebo prostě jen váš názor.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

3x

u Punťáků pozor na ellektrinstalaci-zkusit zda vše funguje(sehnat pak třeba předřadný odpor ventilátoru je umění),úniky olejů motor+převod,brzdové hadice(poréznost),uložení př.nápravy..., a klasika obecně reálný tech.stav...Pár jsem jich kdysi na kšeft přivezl a byly to shora uvedené záležitosti...Je to o tom,kdo se k tomu jak choval...

itan71*
hodnocení

1x

Já osobně bych raději vyhledal v 1.7TD ikdyž je pojistka dražší ale ten výkon je lepší myslím že i ve spotřebě to by mohl napsat ERICH u 1.2 obsahu nevím spotřebu mě se pohybovala mezi 4-5litry podle nohy.Těm 109tis.km moc nevěřte spíš už tam bude druhý tacháč to že vypadá zachovale neznamená že bude i podlaha dobrá,podívejte se zespodu na prahy hlavně za předním kolem a u zadního kola konec prahu, pokud kouknete ze spodu na podlahu v místech jak jsou pedály a stejné místo u spolujezdce neměla by tam být díra nebo hodně koroze.Počítejte že tyto Punta moc dobře nesvítily jinak jak píše ERICH. Jestli nejste pirát silnic a máte to hlavně na cestu do práce tak to bude stačit,jo a má to maličkej kufr moc se tam nevejde

nu*
hodnocení

0x

nejlepší auto je yaris

punker*
hodnocení

No jo,ale já potřebuji auto max do 30 tisíc Kč a navíc yaris je docela malý

itan71*

YARIS je malý ale Punto je ještě menší a za 30papírů se dá pořídit i lepší kára než Puňťa a třeba i na LPG

punker*
hodnocení

a co říkáte na renault megane,r.v.98.Najeto 153 000 km.Nové rozvody,nové náplně,dělaná přední náprava,nové brzdy a tlumiče.STK do 02/2014.Super stav.Bez koroze. za 15tis. není to podezřele nízká cena?
itan71*

Podívejte se na cenu těch náhr.dílů a spočítejte si to jestli je zaplacené EKO atd. já do Renaulta bych už nešel ale cpát a vymlouvat Vám to nebudu.Berte taky pokud má dál.centrál tak po vypnutí klíče ze zapalování a krátké pauze třeba na parkovišti budete muset zamknout a znovu odemknout jinak nenastartujete a těch 153tis.km nevěřte

punker*
hodnocení

Jednoho renaulta v rodině máme,takže na ten imobilizér jsem docela zvyklej,ale spíš se podívám po jiným,ta cena se mi moc nezdá

laybor*

Aut v ceně do 30 000 jsou mraky - je potřeba se spíš zaměřit na celkový stav a nekupovat hned první naleštěnou lišku.

doplněno 18.09.12 23:05:

punker - podivejte se do vnitřní pošty.

automechossss
hodnocení

0x

nto je ujety auto do toho bych jako automechanik nesel. proste fiat bleee.

napriklad spodni cepy, normalne s vymeni samotny u jineho auta za 3kila.. a fiat cely ramena! za 1500 jedno jednolity kus no sileny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]