Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčovna aut Praha

Od: jaroslav2 odpovědí: 5 změna:

Ahoj , potřeboval bych si v praze půjči auto. Mohli byste mi prosím doporučit nějakou seriózní autopůjčovnu? Před nedávnem jsem si auto v praze již půjčoval, bohužel jsem narazil na opravdu nesolidní firmu, proto se raději ptám na vaše doporučení. Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

V Praze ještě ne, ale pokud si auto půjčuju, pak u Hertze - zatím jsem neměl nejmenší problém, jen jednou mne trošku ´honili´ s vrácením (další zákazník už čekal) - tehdy jsem auto předal za cca tři minuty...

:-D

fram
hodnocení

0x

Velká je na letišti Ruzyně.

sargo*
hodnocení

0x

Finecar, Praha 5 - sympaťáci, již opakovaně bez nejmenších problémů, vycházejí vstříct i ohledně místa předání. :)

jirka343
hodnocení

0x

já můžu doporučit autopůjčovnu jakubcar.cz/... zatím jsem byl s nimi vždy spokojen

lveverova
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám doma auto, Audi A3, bohužel k mé současné finanční situace ho nemůžu využívat. Pokud byste auto potřeboval půjčit, myslím že bychom se mohli domluvit, a mělo by Vám to vyjít rozhodně levněji než v půjčovnách. Auto je v pěkném zachovalém stavu.

Piště prosím na l.veverova@gmail.com.

Děkuji, Lucie Veverová.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]