Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nejlépe a nejlevněji zlikvidovat auto

Od: errik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám nemaláý problém. Zhruba před rokem a půl jsem umístil svůj starší vůz do jednoho(teď už vím že pochybného)

autobazaru, kde nebyli schopni vůz prodat ani za zůstatkovou hodnotu. nedávno jsem se vrátil z cest a když vidím jak se zákony

od ledna změnily nevím co mám dělat. Auto má ještě 2 měsíce techniku, prodat už asi nepujde když se to nepodařilo za rok a půl,

celou dobu mám zaplacenou pojistku, když jsem se tázal na likvidaci tak po mě chtěli nehoráznou sumu.

nejlépe bych auto odhlásil, daroval na náhradní díly nebo nějakému (tunning machrovi), nevím ovšem jestli můžu využít čestného

prohlášení že u auta zaniklo užívání a že je z něj třeba skleník

technikou auto vžádném případě neprojde, protože je staré 19 let

Moc děkuji za radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bobr*
hodnocení

1x

Pokud chcete auto zlikvydovat a pak odhlásit je spousta organizací které bezplatně auto odvezou vystaví ekologický doklad a vy jej můžete bez problémů zrušit ale pokud chcete ponechat nebo darovat tak jedině darovat aby si mohl nový majitel auto převézt na sebe a vy měl klid jinak ještě sehnat kdo by vystavil papír o likvydaci ale to už bude stát peníze což je asi pro vás nerentabylní

hodnocení

1x

velice jednoduché řešení, dovezte to na ekologickou lividaci a oni ho MUSÍ ZDARMA převzít, jedině že by měli plno. Tak zkusíte další. Pak s doklady dojedete na evidenci a ZDARMA Vám to vyřadí.

takže takto je to "... nejlépe a nejlevněji zlikvidovat auto "

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]