Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajima mě jake jsou tlumiče na felicii od firmy VIKA´. Jestli jsou kvalitní nebo něco jako STARLINE
VIKA? Děláte si srandu? VIKA je čína a od nich jsou ty nevětší šunty . Silentbloky se rychle unaví a trhají. Ostaní díly z kovu jsou špatně opracované a nedotažené, co se týče detailů a zpracování (otřepané kovové hrany,špony,...).
VIKA je tak dobrá na namontování, druhý den na projití STK,třetí den prodej a další den na zabití...
Když už, tak cenově dobré a kvalitní (CZ) ATESO tlumiče, dále SACHS.
Taky není dobré mít na předku měké a na zadku tvrdé. Lépe všude stejný výrobce a VIKU určítě ne!
doplněno 16.09.12 21:03: : u TRW odchází jen prachovky. Jsou toho plné diskuze. Samotný čep je hodně kvalitní! Sám mám na rameni a na axiálu řízení TRW a prachovky vyměněny za naše CZ, ale přímo od Rubeny a drží jak tovární s prvovýroby!
andelc: Právě proto, že je to VIKA . Tedy já mám aspoň lepší pocit bezpečí na dálnici, když jedu na čepu TRW s rubena prachovkou.
: Já sice najedu 5000 ročně s Fávem, ale co tam dám, už neměním. Taky jsem spokojen, ale doporučuji to, s čím mám vlastní skušenost a co mě sklamalo klidně řeknu . Taky je možné, že je to u VIKY kus od kusu...
Vika je čínská, turecká, polská, česká, německá... jak který díl a jak kdy. Většinou tedy čína. Já bych se toho zase tolik nebál. Tlumiče jsem tedy nezkoušel, ale např. spodní čepy za 60Kč mám na autě cca 80tis km a stále drží, čepy řízení také za 60Kč mám na autě cca 90tis km a taky OK. Jinak u originálního nového čepu řízení TRW se rozpadla prahovka za cca 2 měsíce. Špatná byla celá série.
doplněno 16.09.12 21:39:@gumidek Já vím, že samotný čep je ok, ale proč když jsem si připlatil o 100% oproti Vika, tak nevydrží prachovka. Prostě tohle by se němělo stát. Hlavně když prachovka Vika je po téměr 2 letech stále OK.
doplněno 16.09.12 21:55:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.