Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platit pokutu nebo ne?

Od: bory odpovědí: 6 změna:

Dobry den, dnes sem dostal za stěrač upozornění, že sem podřezlý z přestupku...za špatné parkování. Bez botičky. Auto ale není moje a je psáno na rodiče. Tudiž je mě jasné, že předvolání dostanou oni a ne ja. De tady použit stare dobré, že auto řídíla osoba blízka o níž nechci podavat blížší informace? A jaká je šance na úspěch.dííky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

0x

To staré dobré jde zatím stále použít ale ne na moc dlouho už to za nějaký čas nepůjde a úspěšnost je zatím velká

raduz*
hodnocení

0x

tohle pravidlo je blbost - normalně az prijde rodicum předvolani - at odmítnou vypovídat a hotovo

laybor*
hodnocení

0x

Odpověděl jste si sám a dobře - šance na úspěch je 100 % .

doplněno 16.09.12 21:48:

- nemůžu být sprostý - to by mě admin zase zablokoval na pár dní , fdůkaz mají jen fotku a na tu se vztahuje ta ,, osoba blízká " víc nic se neřeší.

doplněno 16.09.12 22:10:

v baráku co bydlím sídlí i Městská policie s kamerou , syn dostal už 3 předvolání protože zaparkoval na vyhrazeném místě pro zásobování a vždy stačila osoba blízká - samozřejmě je místo pokryté i kamerou ,protože přes 3 místa si Měštáci hlídají svoje auta .

Už nepiš - máš zcestné názory.

doplněno 16.09.12 22:13:

- jedenkrát je osoba blízká a hotovo - na kameře můžu být ale samozřejmě - JE MĚ TA OSOBA PODOBNÁ , ALE JÁ V TU DOBU BYL UPLNĚ NĚKDE JINDE.

Capiš to?

doplněno 16.09.12 22:29:

- ty jsi dobrá komise - na přestupkovou komisi nikdy ani nedošlo.

doplněno 16.09.12 22:46:

- 22.03 začals ty , že tě to stálo 2 000

ycyt

Šance na úspěch je taková, jaké mají důkazy. Ale určitě není 100%

doplněno 16.09.12 22:03:

@laybor To byla odpověď na to, že je 100% šance se trestu vyhnout. A to není.

buss
hodnocení

0x

Už aby ten zákon byl tady, pokud se vám něco stane a bude odkaz na osobu blízkou...? Pak zde hledejte radu. Vychcánkový národ, pak to tak u nás vypadá.

k2

To neni o vychcanosti. Kdyby mestskej policajt nebyl linej se ohnout ke kolu a nasadit boticku a statni nesedeli pekne v teple v aute zasity za bukem a pak posilali predvolani ale pekne by to dalsi hlidka o 200m dal kasirovala, tak zadny vymluvy neexistujou. Navic takovato pokuta ma i nejaky "vychovny efekt", ne jako predvolani po mesici. Cela "osoba blizka" jen ukazuje zdvizeny prostrednicek lenosti a pohodlnosti policie (statniho aparatu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]