Nejste přihlášen/a.
Zdravím kde se dá koupit reflexní vesta (jaká je cena?)
A musí být v autě přistroj na hašení (jaká je taky jeho cena)? Díky
? Tedy nezlobte se... Když projedu int, tak ji najdu i za 40 Kč, no ale + poštovné, že ano. Jinak ... za co ŘP (za znalost příslušných zákonů)?
Bussi,Tvoje narážka na znalost zákona není zrovna férová.Vysvětlím Ti to takhle.Já jsem začal jezdit v roce 1967 a pokud jsem každoročně absolvoval povinné školení řidičů,měl jsem přehled o změnách v silniční dopravě.Těch za komančů nebylo mnoho.Po roce 1990 je situace dá se říct nepřehledná co se týká změn v legislativě.V současné době,kdy každý poslanec vlastnící řidičák je "expert" na dopravu a kdy se zákon o dopravě mění každým rokem všelijakými dodatky,není vůbec lehké znát současné předpisy. A je-li řidičem amatér,který každoroční školení nepotřebuje,nemůžeš se divit tomu,že většina takových řidičů nezná zákony perfektně.Takže bych takové řidiče neodsuzoval.Jirka.
jirkamatapat:
A to můžeme mluvit také o tom, že se výbava v autě mění skoro každý rok...U reflexních vest se uvažuje o změně barvy ze zelené na "jinou" (ale nikdo neví jakou)...o lékárničkách ani nemluvím..(nad nimi kroutí hlavou i lékaři z povolání).
Komu to je ku prospěchu ví bůh (a spíše ani ten ne).
Bůh to neví.To ví jen Ti kteří díky schválení této ptaákoviny (lékarniček) mají z toho provize!
A nyní pro upřesnění - asi 4 roky jsem měl referentské zkoušky a na školení ,které jsem skrze to absolvovat .Při tom jsem se od učitelky AŠ dozvěděl že třeba body se dle ní odečítají a ne přičítají a další nesrovnalosti a spíše než s novinkami a novelizacemi nás seznámila s nehodami v okrese a jejím kontaktu s policií ,díky čemuž se toto dozvěděla.Resumé z těchto školení bylo-zbytečně promrhaný čas!
doplněno 19.09.12 18:00:To Milan- ono asi záleží na školiteli.Já se na ty body neptal,školitelka to několikrát vypustila z úst že po přestupku UBÍRAJÍ body..A stěmi provizemi-i Ti jak píšete z toho mají do kapsy,to je samosebou!
diesle, největší provize z lékarniček měli koncoví prodejci.
Učitel autoškoly Vám nedal správnou a přesnou odpověď, nebo jste si nerozuměli. Body se přičítají po zadání druhu přestupku do karty řidiče. Automaticky! Odečítají se taky automaticky po uplynutí lhůty.
Školení je pro někoho zbytečné, pro jiného je poučením o novinkách v přepisech. Pokud se dostaví na takové školení soudní znalec, tak je to ten nejlepší školení!
doplněno 19.09.12 18:04:diesle, hm a souhlasím...
školitelé si taky musí vydělat na živobytí..
Ale v zahraničí už povinný je (přesný stát EU bych musel najít)
Hasičák je povinný zde:
Belgii, Bulharsku, Estonsku a Litvě
doplněno 18.09.12 15:28:sdfj: Četl jsem, že je povinný i v Polsku, ale jen pro tamní registrovaná auta. U států, co jsem uvedl jsem nic takového nenašel. Každopádně se hodí, to souhlasím...(a hasící spray je na prd)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.