Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci střelit auto a chci vědět, na jaký stránky se lidi nejvíce dívají. Slyšel jsem sauto, sbazar a dál nějak nevím. Poradíte ještě nějaký, kam chodí nejvíc lidí, abych vůz co nejdříve prodal? Předem díky
0x
Bazoš,
Hyperinzerce,
Nejdřív prodáš ,když bude nižší cena oproti ceně stejně starých vozů (+ záleží na výbavě a nájezdu)
0x
Nedávno jsem byl nucen se těmito stránkami také zabývat - přišli jsme o auto a potřeboval jsem nějaké koupit. Nejvíc mě vyhovoval tipcars - jak šíří nabídky tak přehledností stránek. Ale prosurfoval jsem i jiné, nakonec jsme koupili auto inzerované na sauto.cz. Co mám informace, tak právě sem chodí asi nejvíc lidí. Ale z hlediska kupujícího musím říct, že mě nešlo ani tak o frekventovanost stránek, ale spíše o to, jak je auto prezentováno. Pokud někdo nafotí auto tak, že už na fotkách vypadá zbědovaně, s blátem na podlaze a kvalita fotek je mizerná, tak ten těžko prodá. Dnes jsou aut plné bazary a není problém si vybrat opravdu pěkné auto za rozumnou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.