Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci střelit auto a chci vědět, na jaký stránky se lidi nejvíce dívají. Slyšel jsem sauto, sbazar a dál nějak nevím. Poradíte ještě nějaký, kam chodí nejvíc lidí, abych vůz co nejdříve prodal? Předem díky
Bazoš,
Hyperinzerce,
Nejdřív prodáš ,když bude nižší cena oproti ceně stejně starých vozů (+ záleží na výbavě a nájezdu)
Nedávno jsem byl nucen se těmito stránkami také zabývat - přišli jsme o auto a potřeboval jsem nějaké koupit. Nejvíc mě vyhovoval tipcars - jak šíří nabídky tak přehledností stránek. Ale prosurfoval jsem i jiné, nakonec jsme koupili auto inzerované na sauto.cz. Co mám informace, tak právě sem chodí asi nejvíc lidí. Ale z hlediska kupujícího musím říct, že mě nešlo ani tak o frekventovanost stránek, ale spíše o to, jak je auto prezentováno. Pokud někdo nafotí auto tak, že už na fotkách vypadá zbědovaně, s blátem na podlaze a kvalita fotek je mizerná, tak ten těžko prodá. Dnes jsou aut plné bazary a není problém si vybrat opravdu pěkné auto za rozumnou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.