Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu mám dva škrábance na předním skle,jestli by šli nějak rozleštit.Díky za radu.
Oxidem ceřičitým - pokud ovšem jsou ty škrábance natolik velké, že vadí, bylo by lépe vyměnit sklo...
doplněno 15.09.12 22:41:To Pepsina: Naco tak složitě? - stačí prostě bacit kamenem a je to... Ovšem pozor - bacit je potřeba zvenku, ne zevnitř (z kabiny) - na tom skle je poznat, odkud rána přišla...
Kdyby si měl pojištění čelního skla, a tohle by ti neuznali jako pojistnou událost, udělej to jako mi to vyprávěl můj táta, že to udělali u kamionu, když jim neuznali pojistnou událost to, že čelní sklo bylo poškrábáno od stěračů. Z jedné strany dej kladivo, a druhý člověk ať silou bouchne druhým kladivem z druhé strany skla, tím pádem je rozbité čelní sklo. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.